vortax Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 czy wie ktos moze gdzie mozna dostać zapłon do Jawy 175 na allegro nie ma w sklepach raczej tez nie ma a jesli nie to aby chociaz jakis schemat podrzucil zaplonu pozdrawiam z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ale co masz na myśli pisząc "zapłon"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 i do jakiej Jawy z jakich lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza750 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Witam.Mam schemat modułu sterowanego przerywaczem. Schemat pochodzi z "Elektrody". Jako tranzystor wykonawczy zastosowałem IRF840 (500V 8A). Układ podłączony do cewki 4-ohm daje 2cm iskre!Pozdrawiam.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Witam możesz wysłać mi ten schemat na [email protected] ? Pozdro Edytowane 25 Marca 2006 przez Yool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dajcie może jakieś linki do takich wlasnie informacji o jawie mi też by sie przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi