pgsxr Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nietorowych jak SP. Muszę Cię zmartwić VTR Sp-2 jest wybitnie przeznaczona na tor. ja się nie martwię tylko dziwię ;) sp2 BYŁA przeznaczona na tor :icon_razz: , teraz nikt jej nie używa na torze chyba, że amatorsko a to też BARDZO nieczęsto ;) rozumiałbym te pytania gdybyście pruli po torze na np. na R6 lub 1 albo GSXR-kach - tylko tyle :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przypuszczam że nie wiesz że SP-2 ma elektroniczny prędkościomierz. Więc jeżeli mówię że coś ok 152, może 151km/h, to znaczy że tyle jest. Co do toru, to poczytaj trochę, a potem możemy dyskutować. Co do toru to tak jak pgsxr napisał, że była, , ale teraz juz raczej nie widać jej na torach. A co do licznika to wiem, ze jest cyfrowy(jak na moje brzydki-rzecz gustu), bo też sie zastanawiałem czy kupić sp, ale jednak wybór padł na TLr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 niestety mnie by nie było stać na takie lanie a ile przed zmianami paliła? i ile walki dołożyły ( spalanie, osiągi ) i jak je odczuwasz ? i jak byś mógł w skrócie co tam robiłeś bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jak Wam sie sprawdza sprzęgło antyhoppingowe, jak na moje to super sprawa, pierwszy raz mam moto z takim czymś i fajnie mozna biegi redukować. Tylko złapie lekką "rybę" i nic pozatym. Fajnie czuć moment jak "puszcza" i jak "łapie". :buttrock: a Sp ma takie coś ?? jak nie to kupa rzadka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pewnie chłop ma zębatki pozmieniane, albo coś nie teges z prędkościomierzem, bo na pierwszy rzut oka widać że zawyża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgsxr Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 W skrócie, bo to temat o TLR. Zamontowałem większy dolot, większy airbox, 21litrów. Dwa stożki K&N, PC III, świece irydowe, wałki Moriwaki, kompletny układ Arrow. Teraz czekam na hamownie. wow to nieźle wypasioną furę masz :notworthy: bywasz czasami na torze poznań (np. na treningach Grandysów albo Pawelca?) może byśmy kiedyś poturlali się po torze większą paczką nie tylko TLR ale ogólnie V-ek ? na razie byłem 2x ale strasznie mnie to wciąga :) jestem świadom braku umiejętności (tzn. możliwości motocykla oraz moich) ale radocha jest przednia spalanie masz okrutne nawet jak na takie zmiany, moja jak pisałem ( z PCII i kompletnym układem wydechowym Yoshimury pali "grosze" - ogólnie połowę tego co twoja, nawet na torze wyszło "tylko" 7,6 l /100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgsxr Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 tiler pod inną postacią: tiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 tiler zajebisty... wyszło mu to ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) fajny tylko szkoda ze to tylko silnik od tlrki ma:( a mam takie pytanko u uzytkowników TLr- w tym sezonie pewnie bede zmianiał akus, bo ten co mam to nie dość że firma kiepska to jeszcze mam 8Ah- kręcić kręci ale to nie jest to.... i teraz patrząc na to co moge zmieścic w tym schowku na akus to wyszły mi wymiary(150/88/110). Wszystkie aku 10Ah jakie szukam w necie to maja wymiar ten ostatni(wysokość) większy(135/145) niz mozliwy jest do zainstalowania. Mozecie mi podać symbole i firme(jaką macie) akusa jaki powinien być w TLr? z góry dzieki:) Edytowane 1 Marca 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 www.larsson.pl i przyporządkowanie części do twojego moto ja właśnie jakiś tydzień temu zamówiłem jm czy jak mu tam za 197zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgsxr Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) fajny tylko szkoda ze to tylko silnik od tlrki ma:( a mam takie pytanko u uzytkowników TLr- w tym sezonie pewnie bede zmianiał akus, bo ten co mam to nie dość że firma kiepska to jeszcze mam 8Ah- kręcić kręci ale to nie jest to.... i teraz patrząc na to co moge zmieścic w tym schowku na akus to wyszły mi wymiary(150/88/110). Wszystkie aku 10Ah jakie szukam w necie to maja wymiar ten ostatni(wysokość) większy(135/145) niz mozliwy jest do zainstalowania. Mozecie mi podać symbole i firme(jaką macie) akusa jaki powinien być w TLr? z góry dzieki:) to będzie pasować na pewno (bo sam takie mam :) = w jednej YUASA YT12A-BS w drugiej VARTA 511 901 014 P.S. osobiście nie polecam innych marek ponieważ, te mnie jeszcze nie zawiodły w motocyklach z innymi miałem problemy ( pamiętaj akumulatorowi V-ką trudniej zakręcić niż rzędową czwórką) a to na deser :notworthy: więcej mocy i nie tylko . . . Edytowane 3 Marca 2010 przez pgsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 oki dzieki :) będe kombinował juz mam moto przygotowane, ale jeszcze została wymiana oleju w silniku.... kiedy bedzie ciepło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 kiedy bedzie ciepło??? Nie prędko :( Qrwa, z tego dziadka da się jeszcze trochę wykrzesać :bigrazz: Tłok nie wypie*doli przez głowicę? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgsxr Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 też warte obejrzenia: inna S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 też warte obejrzenia: inna S Sporo ciekawych modeli, widać niezły kunszt zwłaszcza w paru. Rozbawił mnie ten klimatyczny dekiel z "666" hehe. Jakis czas temu znalazłem wspaniałą czarną TL, w którą ktoś włożył dużo serca i jeszcze wiecej kasy, rezultat jak widać wspaniały: http://www.aresion.com/marvic/30-IMG_0329.JPG Tutaj link do całej reszty: http://www.tlzone.net/forums/bike-pictures...carbon-etc.html Pozdr Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi