KubaMart Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 jak by ktos chciał oglądnoć fotki zaporożców to ma chyba ze 40 takich moto to niech pisze na [email protected] podeśle i jescze linki do stronki o zaporku : http://www.motoforum.pl/315/zapor.html http://www.motoforum.pl/314/zap.html pozdrawaim :evil: :evil: :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 kolekcja sie powiekszyla mam ok !!!! 70 fotek !!!! (niezla kolekcja) samów na silniku od zaporozca 1001 metod i rozwiązan niebede je tu wsaadzal bo szkoda zasmiecac ale jesli ktos chce to moge mu wyslac na poczte pozdrawiam [email protected] piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 a ma ktos foty roznych rozwiazan na temat SAMa z silnikiem 126p ? jak to np spasowac ze znanymi skrzyniami itp ? za wszelkie info bylbym z gory wdzieczny ( zdjecia tez mile widziane). pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 informacja dla wszystkich posiadam 32 zdjecia motocykli z silnikami od 126 i 173 zdjec motocykli z silnikami od zaporozców i ok 70 zdjec motocykli z silnikami od innych samochodów takich jak :wv, syrene ,trabant ,citroen ,mazdy, alfy i warszay i tatryV8 oraz 325 zdjeć trajek chetym podesle na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 ja jestem chetny na zdjęcia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Hejka jesli mozna to ja tez poprosze o zdjecia samow wszelkiej masci... [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 zdjecia wam wysle ale napiszcie co was najbardziej interesuje :trike , samy z zaporozca, 126,wv , forda, czy z innych. bo tego jest mase i strasznie duzo zajmuja pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 mnie interesuja samy 126p - [email protected] albo [email protected]. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Jestem tu po baaaardzo długiej przerwie spowodowanej przyczynami wieloma. Więc łykam tematy jak pelikan. Mam jednak mały problem, bo nie mam żadnych zdjęć. Ktos może wie jak moge sobie je pooglądać?Mam jeszcze małą propozycję. Może tak wspólnymi siłami opracować jakieś dobre plany zespolenia silnika ze skrzynką, tak by dobrze to działało. I popracować nad jakąś sensowną ramą...A kiedyś dawno jedna firma, zdaje się KlaMot sie nazywała (ale nie dam się za to pociąć) robiła ramy pod silniki z garbusa i zapa z miękim tylem. Później przerzucili się na ramy do HaDeków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Hej KubaMart może zapodasz te zdjęcia na ftpek o mz??? Było by ogólnie dostępne, a Krzych i Luk z Olsztyna może się nie obrażą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 zdjec mztek ma malutko doslownie pare ale mam tez mz przerobina na 4sówa (strasznie dziwne ) i niewiem jak sie zamieszcza fotki na 4um niech mi to ktos wytłumaczy. pozdrawaim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Nie chodziło mi o przeróbki emzetek, tylko o ten ftp. ftp://luk.ds.pg.gda.pl On jest głównie o MZ, ale jest tam pełno o innych sprzętach, więc może znajdzie się też miejsce dla fotek samów.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 sorki ale niemam takiego formatu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Czyżby temat umarł? Już nikt nie jest zainteresowany stworzeniem jakiegos sama? Liczę że ci, którzy zajmowali się takim problemem, podzielą się z nami uwagami na temat połączenia silnika ze skrzynią biegów i innymi napotkanymi po drodze. Rozwiązań jest tyle ilu twórców, więc może przedyskutujemy je wspólnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 zapodaj cos od siebie to sie ozywi ;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi