mierzwa2 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak na mój gust to daje rade nie wiem dlaczego "niektórzy" twierdza innaczej....bo fakt ze jest ładna nio i jeszcze moto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ujme to tak: moto 7,5/10 ona 3,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Jak Wam malo do szczescia potrzeba :lol: FACECI !ale z calym szacunkiem dziewcza wygladaja jak z wiejskiego "danczingu" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ale z calym szacunkiem dziewcza wygladaja jak z wiejskiego "danczingu" Razz a i takie mają bardzo dużo plusów.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 a i takie mają bardzo dużo plusów.... Są gusta i guściki ale te Panie bardziej przypominają mi Transwestytów ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Znowu temat zbacza :banghead:. Szczerze to te laski nie są jakoś wyjątkowo urodziwe. Czasami jak oglądam teledyski na MTV i widzę te tłuste tancerki z wywalonymi i nasmarowanymi balonami, to jakoś nie za bardzo mi się to podoba . Ehh nie ma to jak przepiękna i delikatna kobieca uroda słowiańska. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ehh nie ma to jak przepiękna i delikatna kobieca uroda słowiańska. Mimo, iz nie mnie to osadzac, tylko byc osadzana, jestem tego samego zdania-Amerrican girls maja wedlug mnie strasznie agrresywna urode. Ale bedziecie mogli sie napatrzec na piekne panie niedlugo, bo wybory Miss Swiata w tym roku bodajze w Polsce odbywac sie beda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 te Panie bardziej przypominają mi Transwestytów no właśnie jak to są transwestyci ;) :?: fuj blee :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 E tam blondyna wy tylko o jednym :mrgreen: Biedna er jedyna tyle, na waszym miejscu bym chuhała i całowała moto, pamietajcie, że Tego kwiata jest pół świata i każdy z was trafi na swoją :twisted: (lub na swego zalezne od płci ;) ) Młoda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyzz Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 wolalbym wziac moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Taki ładny pośladek, takie ładne owiewki... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 W kaksu każda babka wygląda tak samo I do tego jeszcze każda jest mylona z facetem,dopoki nie zdejmie kasku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Jezu Gitta jak pierwszy raz spojrzałem na twój avatar to myślałem, że Mientos sie pojawił na forum. kaizz jeśli R1 to dla ciebie 7,5 a ona 3,5 to nie wiem jakie ty masz wymagania :P Ta od R1 bardzo ładna, ale u mnie we wsi ładniejsze są ;P Reszta, że tak powiem troche "wypasiona" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ojro 10 nie ma albo jest 1 na swicie , nie mowie o twarzy tylko o cialku :P [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 14[/i:] ][/size:]A co do wymagan to mam duze ;) poprostu mam dziwny gust-ladnych dziewczyn jest duuuzo ale tych w mym guscie mautko :buttrock: kiedys pokazywalem moja kobiete:)bylo ogladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Szybka odpowiedź :buttrock: No co źle wygląda?? Przepraszam za wielkość zdjęcia, ale nie chce wrzucać na mój serwer, a jakoś kody html nie chcą pomniejszać (albo kody zapomniałem :P ) PS. To dawaj tą swoją, a nie napięcie robisz ;) Może ta w tle na rowerze jest w twoim typie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi