ilek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Witam posiadam Yamahe Virago 535 rok prod.93 na koniec sezonu popekała mi linka jakieś 25km od domu. Bardzo kiepsko mi odbijała czułem jak delikatnie "ciągnie". Wczoraj załozyłem nową linke odpaliłem i przejechałem naciagłem do punktu na karterze (posiadacze virago wiedzą o co chodzi ) to nie mogłem wbic biegu! wiec stopniowo popuszczałem i oczywiście sprawdzanie znów ciagło. dalej popuszczałem i nadal delikatnie ciągnie. Nie wiem co robić oddać do serwisu czy dam sam zrobic? jak jest tego przyczyna? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Jezeli nie masz pojecia, servisowki i narzedzi to lepiej oddac do servisu.Ale zeby nie bylo ze nie chce ci pomoc, to przyczyn ciagniecia moze byc kilka poczynajac od zwichrowanych tarcz, wyrobionych rowkow kosza sprzeglowego a konczac na problemach z linka.W twoim wypadku typuje kosz sprzeglowy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Wygląda na wybity kosz jak napisał Adam. Poprostu tarcze sprzęgłowe swoimi zabierakami wybiły rowki w koszu i pomimo wysprzęglenia nie mogą się rozsunąć blokowane przez te wyżłobienia. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi