Kazik_Rzeszów Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Gratulacje i bezawaryjnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 JA również do gratulacji się dołączę. I życzę Ci (sobie zresztą też ;)) jak najszybszego powrotu wiosny. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a co nabywania motocykli w niemczech to różnie bywa są dobra maszyny i są także naciągnięte. Jednak prawdopodobieństwo kupienia dobrej maszyny jest znacznie większe niż w kraju nad Wisłą. Ja bardzo szybko się zniechęciłem do dalszych poszukiwań w kraju ;) fiu, fiu - kolejny VN na forum-gratulacje! /i to model jaki ja posiadamJeśli Twój avatar przedstawia Twoje cacko to chyba nawet w tym samym kolorze.Oto kilka fotek:http://www.bikepics.com/members/damianolsztyn/04v800/ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jeśli Twój avatar przedstawia Twoje cacko to chyba nawet w tym samym kolorze. ja mam czarnego jak smoła... /chodzi o VN oczywiście :buttrock: / Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratki i pozdrawiam - niech dumnie sie toczy po drogach Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratulacje.Czekaj cierpliwie, wiosna wreszcie musi przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gratulacje.Ty jak wszyscy tutaj nie możesz doczekać się wiosny.Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi