Pietra Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam Jak mnie mijaliście w Lublinie jak na stacj stałem to mi się nasunęło jedno skojarzenie - zobaczyłem Kulika jako kwokę prowadzącą stadko grzecznych kurczaków - sorry jak się ktoś za to obrazi ale ni mogłem się powstrzymać - kto czikita to się uśmieje Kiedyś pewnie bedzie można z dumą nosić tytuł - Kurczak Taty Kulika :P - pewnie nawet juz mozna Pozdrawiam też zwykłe banany :icon_biggrin: Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hehe, bo tak własnie byłodzis pokazywałem zonie fotki i powiedziałem ze wygladalismy jak wędrowna szkoła jazdy pierwszy Tomek z "elką" na moto,a za nim cała wycieczka grzecznie jadąca w szyku za Panem Instruktorem :P :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visNK Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) z Krzysia zdjęć niewiele wyszło ;)podejrzewam, że wpływ na to może mieć stan, w jakim je pstrykał :) ale to tylko podejrzenia... na pewno to wina aparatu :)co najdziwniejsze jedyne zdjęcie, które jest w miarę ostre to takie pewne rozwodowe :D hihi wrzucam linki do zdjęć z szosy :)http://img158.imageshack.us/img158/5336/zam0337il.jpghttp://img158.imageshack.us/img158/4316/zam0346jn.jpghttp://img133.imageshack.us/img133/3885/zam0355lq.jpg Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez visNK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Kolorowych jajeczek wacianych owieczek rozkicanych króliczków pyszności w koszyczku a przede wszystkim udanego lania w dniu .. suchego...ubrania :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 nie no.... :bigrazz: to ładnie wycinaliscie jak was trolowniki wyprzedzały :bigrazz: :clap: :bigrazz: :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 nie no.... :bigrazz: to ładnie wycinaliscie jak was trolowniki wyprzedzały :clap: :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: :) Siiichooo, benzyny nie mieliśmy... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoneczko Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Bylismy - pomiędzy 12:00 a 13:00 - niektórzy sie skusili na pączki w McD :) szkoda że nikt nie miał kamizelki, ale ta elka Tomka dała mi do myślenia. Trochę za póżno niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzyna Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam Wita.Czy moze mi ktoś cos powiedzieć na temat czestych sobotnich spotów w Lublinie, bo chętnie bym kiedys z moim chlopakiem do Was dolaczyla :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi