ResoR Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) No to i czas na moje foty ... co prawda w większości zrobione przez Jadzię...... Fotki z Zamościa Miłego oglądania.... :biggrin: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez ResoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoneczko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Czy w niedzielę nie byliście przypadkiem w Lublinie przy Mac Donalds???? Szukaliśmy naszych znajomych przed wyjazdem do Kazimierza i chyba was widzieliśmy.... czego wcześniej nie zajrzałam do tego tematu ...:/ :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 haha! No tak, to już wszystko jasne! Już wiadomo kto dopuścił się rozboju w biały dzień (a raczej noc) i wziął od nas cały 1 polski złoty za jedną małą cytrynkę! :biggrin: no nie co za oszczercze pomowienie :biggrin: :evil: feeee nie ladnie ten co z Ciebie tak zdzieral za te marna malusienka i nic nie warta cytryne to byl wlasciciel tego motelu :buttrock: jednym slowem hmmmm myslalem ze Wojtus ma wiekrza klase :buttrock: a co do zaproszenia do miasta piernikow... mysle ze sie skusze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no nie co za oszczercze pomowienie :biggrin: :evil: feeee nie ladnie ten co z Ciebie tak zdzieral za te marna malusienka i nic nie warta cytryne to byl wlasciciel tego motelu :buttrock: jednym slowem hmmmm myslalem ze Wojtus ma wiekrza klase :buttrock: a co do zaproszenia do miasta piernikow... mysle ze sie skusze :smile:Przecie żartowałam drogi kolego :biggrin: Nie ma co się obrażać. A cytrynka bardzo się przydała. Tak więc do zobaczenia na kolejnym zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 To kiedy Toruń :biggrin:? Długi weekend majowy się zbliża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no własnie, kiedy atakujemy miasto ptasiej grypy i znanego czarnego diżeja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Poeksperymentuję z silnikiem, by wycisnąć trochę więcej w trasie (bo i tak spalanie poniżej 5/100 wyszło :D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 a czy ktos z owej paczki wybiera sie do czastochowy 23.04 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ale na majowke kilka osob sie wybiera z Tomkiem na Bialorusz tego co slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mam nadzieje ,że Tomek wystosuje kolejnego posta na okoliczność warszawskiego najazdu na miasto pierników , ojca dyrektora i ptasią grype.Czekam niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czy w niedzielę nie byliście przypadkiem w Lublinie przy Mac Donalds???? Bylismy - pomiędzy 12:00 a 13:00 - niektórzy sie skusili na pączki w McD :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W drodze powrotnej naszą kolumnę wyprzedził Rosiu, by potem stanąć na poboczu i zrobić fotkę kolumnie. GDZIE JEST TA FOTKA :-D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam ją mam postaram się ja jutro wrzucić. Pozdrówka dla wszystkich CZYKITÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) tu specjalnie dla Rosia i innych którzy nie są zwykłymi bananami stosowny przebój :D :D czikiczita Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Magister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Rosiu - super :D czekam, mam nadzieję że się załapałem :D .Magister - piosenka zabójcza! Trza się teksty nauczyć i zaatakować karaoke ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi