Czarny Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja również gratuluje !!! Ja mam kat. A i B za pierwszym. dziękuje Mam pytanie widze że pare osób tu ma już pare kat. a nawet wszystkie. Macie w ogóle czas wykorzystać te kat. czy tak dla sportu robiliście te kategorie ?? (np. co nie ja mam wszystko) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek_amg Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) ja np. jestem zawodowym kierowcą jak narazie:)a jak skończe studia to może kiedyś kupię sobie ciężarówkę:)kto wie:D:D Edytowane 26 Marca 2006 przez lipek_amg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja jestem tego zdania jak teraz zrobisz te kategorie które cię interesują to masz już to na całe życie. A w późniejszych latach robić to IMHO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martus Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ja B za pierwszymale z A to mialam przeboje- zdalam dopiero za trzecim razem bo trafilam na egzaminatorow ktorzy mowili ze kobieta na moto nie bedzie jezdzic jak tylko mnie zobaczyli. Za trzecim razem trafilam na milego dziadka i on sie ucieszyl ze dziewczyny na moto chca jezdzic- nie mialam wtedy zadnych problemow- ale tamtych dwoch to bede pamietac do konca zycia- brak slow- Bialystok kroluje w egzaminach na prawko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a ja jeszcze nie mam!Zrobiłam najdłuższy kurs świata (2,5 miesiąca), potem szybkie pierwsze podejście i pomimo usilnych starań egzaminatora, który koniecznie chciał mnie przepchnąć, d..a. Bo to ja się uparłam, że jednak nie zdam- takie miałam przeświadczenie, że przecież nie umiem jeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 chwila chwila a na jakie pojazdy jest ta kategoria B :icon_razz: heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi