tra Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 mam pytanie czy zna ktoś taka firmę jak FRANK THOMAS!!dzisiaj byłem w sklepie na mariensztacie w warszawie i spodobała mi sie jedne kurtka właśnie tej firmy!! model to edge wyglada ona tak http://www.cyclegear.com/spgm.cfm?L1=&L2=&...TW186-BLK-LSM_G ma komplet ochraniaczy posiada podpinkę i za 580zł wydaje sie być dobrym zakupem! Moje pytanie czy ktoś z was ma kurtkę tej firmy jesli tak to jakie sa wady badź zaletydzieki pozdrawiam [ Dopisane: 04-03-2006, 20:21 ]znacie czy nie znacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Polceam ciuchy Retbike nie dość że wygodne, polskie to jeszcze w przyzwoitej cenie. A poza tym jest możliwość szycia na miare.Przymierzałem chyba wszystkie modele tych ciuchów i leżą bardzo dobrze. Teraz wypuśliki kolekcje Retelite czyli połączenie skóry i tekstylu. Dużo zalet. Cena 630zł. Complet protektorów, super wygląda i leży jakby była szyta ta każdego indywidualnie. BARDZO BARDZO MOCNO POLECA>Gdy ktoś chciał to więcej info i szczegóły mode wysłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi