DiboS60 Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No ja tez tak uwarzam:) Ale prawde mowiąc zadko jezdze w teren a moto uzywam jak narazie tylko do gumowania :buttrock: Jednak przydal by sie przedni hampel na tarczy :D Ale nie iwem czy przod od rx podejdzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 DiboS60, z całą sympatią dla Ciebie, weź się za ortografię bo spadłem z krzesła czytając Twoje wypowiedzi.Ortografia to podstawa żeby się rozumieć skuteczniej.Co do hamulców to dobieraj przód po średnicy lag, żeby nie przekładać półek. Chyba że przód z tarczą ma większy rozstaw lag i Twoje obecne półki byłyby za wąskie.Powodzenia w motaniu.Zaś w sprawie rejestracji to już nie będę się powtarzał... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Co do hamulców to dobieraj przód po średnicy lag' date=' żeby nie przekładać półek. Chyba że przód z tarczą ma większy rozstaw lag i Twoje obecne półki byłyby za wąskie.Powodzenia w motaniu. [/quote']Od RX'a bez zmiany polek raczej nie podejda bo tam jest UpSideDown i z tego wzgledu z gory mozna zalozyc ze srednica bedzie wieksza! :buttrock:Jak chcesz przekladac z polkami to podstawa to tama sama grubosc sztycy i conajmniej taka sama długość. Ja jednak zgadzam sie z Tomkiem - najlepiej szukac czegos na tarczy o takiej samej srednicy lag. MTX ma chyba dosc waskie takze mysle ze od Yamahy DT50 powinny pasowac, bo w 80cm3 sa juz dosyc grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 DiboS60, z całą sympatią dla Ciebie, weź się za ortografię bo spadłem z krzesła czytając Twoje wypowiedzi. Musial sie znalesc ten co sie czepi :buttrock: Dobra bede wolniej pisal i ort poprawnie;] No pokombinujemy ale jednak bardziej stawiam w pierwszej kolejnoscni na zmiane silnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi