hunter_etz_251 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ma moze ktos rozpiske jak zrobic instalacje 12v w simsonie bo musze ja zrobic od nowa mam juz wszystko tylko nie wiem jak to podlaczyc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 w książce "jeżdzę motorowerem simson" są schgematy instalacji, ja akurat pożyczyłem ją koledze, więc nie zeskanuje, poszukaj pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 google--> grafika i heja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Tu mam schemat tylko ze na 6V ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi