Tomek xj550 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Widziałem to cudo albo coś podobnego na Motor Bike Show. Straszna tandeta.Bez hamulca noznego i dźwigni zmiany biegów wygląda śmiesznie.A nazywanie tego czegoś choperem to profanacja. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Jak na Allegro znajdziecie Zelmera pod hasłem Chopper, to też będziecie rwać włosy?Przecież takich wynalazków cały świat.Kwestią pozostaje fakt, kiedy ktoś na takim czymś zjawi się na poważnym zlocie? [ Dopisane: 05-03-2006, 01:50 ]Albo co gorsza, na zlocie niepoważnym! [ Dopisane: 05-03-2006, 01:50 ]Albo będzie cię pozdrawiał w ruchu miejskim! [ Dopisane: 05-03-2006, 01:51 ]He,he...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Pomysl w sumie ciekawy - nie kazdy przeciez musi byc hard-korowym rajderem ;) Im wiecej 1-sladow na ulicach (chocby skuterow)' date=' tym wiecej miejsca, miejsze korki i lepsza percepcja wsrod samochodziarzy... Sobie bym nie kupil, ale kobiecie - czemu nie?[/quote'] Zgadzam sie w zupelnosci. Moze dzieki takim konstrukcjom zwieszy sie liczba uzytkownikow jednosladow, a to przeciez bedzie nam wszystkim na reke :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 a to jest chyba produkowane w czechach ,ciekawe jak będzie się sprzedawac.A dla kobiety fajne mojej sie podoba ,niema problemu z zmiana biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jakieś 4tyg. temu założyłem temat o tym samym motocyklu?skuterze?choperze? - nie wiem nawet jak to nazwać. Jak dla mnie to jest to poprostu skuter tyle że ma niecodzienny wygląd, osobiście bym tego nie kupił, ale chętnie bym się tym przejechał. kolejna tandeta na polskim rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 http://www.wheelman.pl/index.html Prosze bardzo, tym zajmuje się firma WHEELMAN. Robi mini bike'i i to całkiem niezłe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gwarancja na ........5000 km i wszystko jasne ja więcej daje na mój 13 letni sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi