Thomaszek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 U mnie już by można sprawdzać vMaxa ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 U mnie już by można sprawdzać vMaxa No w sumie tak, lecz nie wszędzie :mrgreen: (ale jutro z kumplem po charta jade oglądać<dla niego>). Tak w ogóle matik , to bezawaryjnej jazdy i mało drzew na drodze :mrgreen: pozdro, pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A mi zdjęcia nie działaja... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 LU-Cash - z jakiej dzielnicy jesteś? Jak odbiorę sprzęt to możemy się gdzieś umówić i zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 "Błąd Ogólny To zdjęcie nie istnieje " zdjęcia nie działają,mi takie coś własnie wyskakuje :| Wrzuć fotki na bikepics i zamieść jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No mi tez foto nie dziala a chetnie zobacze Twoja Hondzie... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 mam fotki na bikepisc jak chcecie po ocenicie jeszcze raz http://www.bikepics.com/members/matik91/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 moto bardzo ladne, choc osobiscie wolalbym ciemniejszy kolor. moz ena real wyglada lepiej. zycze bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy, sam mialem takiego mbxa tyle ze powietrzaka ale i tak bylem bardzo zadowolony... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi