Chitek1 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam wszystkich po przerwie zimowej. Mam mały problem. Nigdy nie wymieniałem akumulatora w mojej Virażce, a niestety mnie to czeka na wiosnę. Wiem że trzeba coś pomanewrować bakiem. Proszę Was o pomoc. Na co zwrócić uwagę? A może nie trzeba ściągać baku? Czekam na porady i z góry dziękuję. Chitek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Wyciągałem wielokrotnie akumulator z virażki i nie zauważyłem większych problemów :) . Poprostu wyciągnąłem go pomiędzy przewodami paliwowymi i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dokładnie tak. Żadnych manewrów z bakiem. Ściągasz siodła i rozchylasz grube przewody paliwowe łączące oba baki. N wszelki wypadek przypomnę (daruj jeśli truję): najpierw odłączasz "masę", potem "+". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 najpierw odłączasz "masę"' date=' potem "+"[/quote']Ja jeszcze potruje :) Podlaczasz w odwrotnej kolejnosci: najpierw + potem -Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No to jesteśmy "trutnie" 8) . A pamiętasz taka piosenkę: Jak przyjemnie jest być trutniem, jak przyjemnie i okrutniejest być trutniem, gdy na dworze wiosna trwa. (aby do...)Truteń trudni się trutnieniem, truteń nie wie, co sumienie,truteń leniem jest, więc trutniem jestem ja. :?: W zamierzchłych czasach, ku przerażeniu mamy, wygraliśmy z bratem festiwal piosenki wczasowej tym kawałkiem. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 A pamiętasz taka piosenkęKurcze nic takiego mi sie nie kojarzy :) Moze to nie moje czasy :roll: ale podoba mi sie :clap: gdy na dworze wiosna trwa [...]truteń leniem jest' date=' więc trutniem jestem ja[/quote']Pozdro PS. Ale offtopic strzelilismy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi