Adzik Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pytanko moje to czy pasuje porywa alternatora od sc 21 do sc 24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Przyślij mi na PW zdjęcie z wymiarami to sprawdzę i ci powiem.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Przyślij mi na PW zdjęcie z wymiarami to sprawdzę i ci powiem.pozdr Dzieki wielkie ale juz wiem, że jest całkiem inny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 a ja mam pytanko: kumpel kupił cebre 1000f z 87 roku.w papierach jest napisane ze ma 86 KM.Na czym to będzie zblokowane??? na dolotach???? Cytuj Serwis Motocyklowy KrosnoPużaka 22609248264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 a ja mam pytanko: kumpel kupił cebre 1000f z 87 roku.w papierach jest napisane ze ma 86 KM.Na czym to będzie zblokowane??? na dolotach???? Ja akurat nie wiem , moja tez była zblokowana ale juz w rzeszy ja odblokowali, i w brifie jest 98kw jakies 132KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi