wild Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 .. nie ukrywam ze potrzebuje kasy na motocykl :banghead: na wiosne mamy zamiar nim wyjechac. zainteresowanych prosze o licytowanie. jakby co to moje gg i e-mail jest podany- nr tel jest w profilu ;) http://www.allegro.pl/item89363965__harley...graficzny_.html Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie pomyślałaś o tym, że jakiś burok weźmie ten twój projekt i sam sobie wywoła za mniejszą kase?? Proponuje zebys wstawiła na tym motocyklu jakiś napis albo troszke go zniekształciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ojro a popatrzyles dobrze? [ Dopisane: 19-1-06, 17:45 ]tzn ten pierwszy juz jest rozmydlony wiec jak ktos bedzie chcial go powiekszyc- jeszcze gozej sie rozmaze i zrobi co badz. a na projektach sa znaki wodne Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ojro a popatrzyles dobrze? [ Dopisane: 19-1-06, 17:45 ] tzn ten pierwszy juz jest rozmydlony wiec jak ktos bedzie chcial go powiekszyc- jeszcze gozej sie rozmaze i zrobi co badz. a na projektach sa znaki wodneMłode to i cwane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 LAMASSU trzeba sie zabezpieczyc :) a cwane.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 nie wiem czy ja tez nie powinienem wystawic swoich projektow, z cala pewnoscia sa lepsze :) Ja jednak posuwam sie na przod i wtracilem troche informatyki -mozecie wykupic staly dostep do mojej galerii. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 na wiosne mamy zamiar nim wyjechac. to rozumiem, aleWiek: 16 Zodiakw zestawieniu z tym, nie bardzoKoleżance widzę gangsterka w głowie :? Oj, Goska, Gosa...bóg Cię opuścił! [ Dopisane: 28-02-2006, 11:45 ].....wiem, wiem...chłopak starszy ;) Ale co będzie jak Cie wozić nie będzie chciał? Oooooo...zapomnaiłem. Przecie z Was dwojga to Ty większy zakapior jesteś :) ;) ;) Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Fellini haha :) Ale co będzie jak Cie wozić nie będzie chciał? nie ma takiej opcji :twisted: hehe ;) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi