Leon72 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 witamwłaśnie dziś zarejestrowałem moto i "baba" z urzędu zabrała mi fahrzeugschein - czy to normalne?!? blache już mam i miękki dowód (czasówke ) oddała mi umowe k-s,brief i inne duperele ale fahrzeg. nie!pozdr.Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a mi oddala tylko vat25, umowe kupna. O reszte upomne sie przy odbiorze stalego dowodu. Widze ze tez nie wytrzymales do 1 maja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 hyhy,właśnie,nie mogłem się powstrzymać...a wiosna tuż tuż ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tez przerejestrowalem niedawno moto na siebie (krajowe). dowod tymczasowy blacha i ubezpieczenie zalatwione. Pozostaje mi zaplacic podatek w urzedzie.Teraz taki problem. Umowe mam spisana w pazdzierniku ubieglego roku. Musze przepisac ja na nowo z bardziej swieza data?podatek placi sie od kwoty na umowie czy oni tam maja swoje stawki?nie bedzie problemu jakbym przepisal ze znacznie mniejsza cena?pozzzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 oni maja swoje stawki i jak wpiszesz z aniska cene to ci podniesie hoc neiwiem jak udalo ci sie przerejstrowac motocykl bez oplaconej umowy w uzedzie skarobowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi