sitars Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam W mojej NTV nie działa prędkościomierz. Wykluczyłem już linkę i mechanizm zegara. Niestety okazuje się, że uszkodzony jest ślimak (jak kręce kołem nie napędza linki). Czy ktoś orientuje się może ile kosztuje nowy bądź używany i gdzie można kupić? Ewentualnie czy próbować naprawiać? Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86714115 Zadzwon do tego goscia. Ma duzo klamotow do Deauville. Dzis bylem u niego. Ceny ma niezle. A ze duzo czesci bedzie pasowalo do Revery wiec warto zadzwonic. Ps. jak tam sprawa cieknacych oringow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Hej Dzięki za info.Oringi- dzisiaj kupiłem jakieś nowe i będę próbował dopasować ;) Ostatnio się nie udało, były za grube i za nic nie mogłem naciągnąć tej tulejki.Pozdrawiam. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi