gumolek15 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 od pewnego czasu sprzegło w moim motocyklu padło. Motocykl ma padnięte tarcze sprzegłowe. Czy da sie idelanie za pomocą specjlanych korków zrobić sprzegło żeby dobrze chodziło?? pytam sie ponieważ mój motór to unikat w polsce choć rok produkcji 1995 jeśli zna ktoś sklep w którym można kupić częsci do jawy mosquito prosze o kontaktpozdrawiam :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 http://www.impol.global.pl/ Powinni mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 a wie ktoś z państwa może czy motocykl ten ma blokade na silniku ba tak słyszałem z pewnych źródeł i nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 jawa mosquito... swogo czasu udalem sie do czech wlasnie po jawe Dandy, ale w ostatecznosci bylem przyszykowany na zakup mosquito. powiedz mi jaka predkosc osiaga... jezeli to ~80kahaema to na wiecej wiele nie licz. jesli nie dostaniesz w polsce- zagaduj na stronkach czeskich- nie jets trudno sie dogadac z naszymi sasiadami z poludnia. mozna tez probowac w niemczech, w koncu silniki Sachsa(na 99%)... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 to masz go czy nie bo ja chce zrobić z sprzęgłem a nie wiem czy tarcze z innego jakiegoś motocyklu pasują może ktoś wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 to masz go czy nie niestety nie :cry: sprawdz na tej stronce co podal wczesniej. w ostatecznosci czeka cie mala rozbiorka w celu sprawdzenia tarcz... mysle ze cos sie napewno dopasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Gdy koledze w minsku padly tarcze a nie mielismy dostepu do oryginalnych wtedy jeszcze to kupilismy od wsk poprzycinalismy i poprzekladalismy korki :buttrock: sprzeglo chodzlo jak ta lala:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 to ile chodziło to sprzęgło a mam jeszcze jeden motyw teraz sie wytworzył jak daje gaz to paliwo wylewa sie z gaźnika strumieniem i nie wiem od czego moz eto być wczesniej zapalił raz i zgasł po 5 sekundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 :| z czego sie te paliwo leje? moze uszczelki nie ma albo jakas 300 letnia co nie daje juz rady ;) Z tym sprzeglem to muszisz pokombinowac ale jest to wykonalne:) A zgasl pewnie ze te paliwo sie wylewa. Dobrze masz podlaczony wezyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 gaźnik skręciłem z kumplem a paliwo zaczeło wylewać sie od dołu nie wiem skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 byc moze mowa tu o otwprze odpowietrzajacym? powinna byc sruba, pewnie na dole komory plywakowej. zerknij na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 zerkne jutro i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Albo wylewa ci sie przez otwor ktory odprowadza paliwo gdy sie gaznik przeleje(tam powinna być rurka) w tym wypadku masz za duzy poziom paliwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumolek15 Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ;) dobra obejrze to jturo bo dziś niedziela to sie nie bede dupcył z tym jak coś odkryje to napisze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 bo dziś niedziela to sie nie bede dupcył z tym swiatek, piatek czy niedziela jak dla mnie nie ma dnia zeby nie bylo okazji do garazu zajrzec :) ;) :banghead: ale coz.. czemamy na rezultaty:) jesli bedzie to otwor odpowietrzajacy to odkrec i przykrec raz jeszcze. musi pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi