wieczny student Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Fęx, nie wiedziałem :) . Tłustej jazdy życzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 O qurde! człowiek uczy sie przez cale życie!! W życiu bym nie powiedział, że to te same firmy. Pozdro... respect dla Buelka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 @Dungood ale szpanujesz........... :clap: ale mozesz, bo masz czym.Kiedy sie wreszcie spotkamy zeby pojezdzic ?Klapnie to w tym roku ?Musimy sie przez Skype zdzwonic. SirAdam PS. Buell-ek ladny, ladny, niczego sobie.Musze go na zywo obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Mały updade z dzisiaj, korzystając ze słonecznej pogody pojeździło się troche po mieście, ładując akumulator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Od tygodnia przeglądam giełdy i licze kase bo sie strasznia napaliłem a tu taka niespodzianka na forum :lol: Wygląda rewelacyjnie. Nadal nie masz żadnego nagrania dzwięku silnika? Sciagnalem kiedys cos ale prawie nic nie było słychać.Jak silnik radzi sobie z wyzszymi obrotami ( znaczy wyższymi jak na silnik H-D )? Ciekawy jestem jakie przebiegi osiągają te modele? No ale jesli pasek wytrzymuje 150k to pewnie nie jest z tym tak źle ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 OK, postaram się nagrać jutro coś specjalnie dla Ciebie, może być? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Dobijasz mnie tymi fotkami :/ Ty mozesz pośmigać a u mnie qwa garaż zawalony cały śniegiem nawet drzwi otworzyć nie moge ;( Sprobuj nagrać sound tego cacka, chociaz na komórke, bo bardzo chetnie bym posłuchał!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Tu mała próbka dzwięku, niestety tylko z garażuhttp://republika.pl/dungood/images/Lux1202...ll/100_2795.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Cos cienki ten klang @Dungood, moja VFR lepiej sie slyszy :banghead: :lol: :) SirAdam PS. zglos sie wreszcie do mnie, daj znak zycia.Najlepiej poznym wieczorem przez Skype.(albo mnie odwiedz ;) ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A ja posłucham sobie dopiero jutro, bo cała chałupa juz śpi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Nic dziwnego że cienki klang, jak moto zupełnie zimne i 2 stopnie w garazu Adaś :)Odezwe się w czwartek na Skypie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mimo wszystko fajnie posłuchać V-ki w zimowy wieczór :) Coraz bardziej zakochuje sie w tym moto ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Fajny, choć spodziewałem się czegoś tłustszego ;) . W stopce mam linka do dźwięku mojego Urala - ciekawe co wy na taki dźwięk powiecie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Tu mała próbka dzwięku' date=' niestety tylko z garażu [/quote'] no całkiem całkiem :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dla mnie bomba :mrgreen: Wieczny studencie jak to sciagnac? Nie jestem całkowitym lajkonikiem w sprawach internetu, angielski tez mi nie straszny, ale az nic nie moge znalezc tam linku do pliku ani jakiejs metody zassania. Znajac siebie to jest wielki napis "download", którego poprostu nie moge zauważyć.pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi