szopen Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam zakupilem ta oto tuningowana honde (35ps, bardzo fajna maszyna)chialbym dostac od was jakeis wskazowki na poczatek:) koknretnie chdozi mi o tlok , jesli bede go uzywac amatorsko to co ile musze wymieniac ten nieszczesny tlok ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truster Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 gratuluje nowego sprzęta! jak piszesz że jest po tuningu to ok. 30godzin na nim zrobisz. A jako radę zmień olej, nasącz filtr powietrza i ogień... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 zakupilem ta oto tuningowana honde (35ps' date=' bardzo fajna maszyna) [/quote']Jakim cudem ma 35km?jak piszesz że jest po tuningu to ok. 30godzin na nim zrobiszKolega w rm 80 "tuningowanym" :P wymieniał tłok co 5 godzin więc myśle że 30 to jednak troche za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Kolega w rm 80 "tuningowanym" wymieniał tłok co 5 godzin co 5 godzin??? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 co 5 godzin??? Tak ale to był mistrz polski w klasie 80 więc to troche co innego. Ale nawet amator nie powinien w 80cc wymieniac tłoka tak rzadko jak co 30 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 5 godzin to u mnie 1 wyjazd 8O :? To chyba niemożliwe i w ogóle mija się z celem :? To po co takie motocykle produkować jak co 5h tłok musisz wymieniać :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 To chyba niemożliwe i w ogóle mija się z celem Confused To po co takie motocykle produkować jak co 5h tłok musisz wymieniać Po to żeby wygrywać wyścigi a nie pyrkać po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Dokładnie..Zobacz jak jeździsz po torze.. Na jakich obrotach .. a jak po lesie.. napewno nie będziesz umiał wkręcać tego motoru tak jak ten koleś który jets naprawde dobry i wygrywa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja tylko napisałem co ile wymieniał tłok Piotr Leśniak, a właściwie jego mechanik. W KX 125 zmieniał co 15 godzin więc widać porównanie 80cc do 125cc... Wiadomo że amator nie będzie tak często zmieniał, ale macie porównanie między żywotnością tłoka w 125cc i w 80cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 szopen napisał:zakupilem ta oto tuningowana honde (35ps' date=' bardzo fajna maszyna) Jakim cudem ma 35km? [/quote'] Lol dokładnie jakim cudem ma 35km :lol: ,to ile musi mieć 125ccm :lol: :P :twisted: Góra ma z 30-32kuce.Ej i co to jest to oznaczenie R2 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ej i co to jest to oznaczenie R2Chyba , że to wzmocniona (tuningowana) wersja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ktoś sobie dopisał a ktoś dał się nabrac:D R2 .. nigdy nie słyszałem o takim czymś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 R2R2 to ma Honda MTX 80 :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 To moze ma silnik od MTX :lol: :lol: :lol: :lol: Ja bym się załemał :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak bede sprzedawał DT80 to wkręce gościowi ,że to Dt80 r4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi