aftys6 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja jeżdzę dużo na rowerze i także taka kamizelke zakładam.Zdarzylo mi sie słyszeć teksty w stylu : oaorz ale popier....ny goscio w kamizelce jeździ.ale wolę jeżdzic w kamizelce niż zeby mi jakis TIrzaparkował w 4 literach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Z tego co wiem to kamizelki są obowiązkowe w samochodach dostawczych i ciężarówkach ale jak znam życie to wkrótce wszyscy będziemy musieli je posiadać.Ja też zakupiłem. Będę śmigał w niej jak się ściemni. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jestem zwolennikiem kamizelki odblaskowej, w praktyce zwiększa bezpieczeństwo jazdy na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Witam! dzisiaj zatrzymała mnie drogówka i zapytałem sie czy wszedł przepis policjant odpowiedział, że nie ale jest wskazane je wozić w samochodzie i oczywiście na sobie na motorku! a wie zamykam temat! :D Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi