Tomek xj550 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja jestem za Malborkiem a godzina 11-ta mi odpowiada. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jak romans pisze :bigrazz: w niedzielę motobydzia śmiga do Szymbarku obejżeć odwrócony dom :lapad: może sie jakoś połączyć :flesje: a Malbork za tydzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 kusi mnie ta chata do gory nogami :) jak mi maszynke zrobia na sobotejak obiecali w serwisieto moze skocze z wamiw razie czego odezwe sie na motobydzi w sobote wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Witam no ja nie dam rady jednak nic nie wymysle :) milej przejazdzki oby tylko pogoda wam dopisala bo juto ma padac deszcz ze sniegiem pozdro Edytowane 18 Października 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No ja właśnie wróciłem z Toronto.Deszczyk mnie oczywiście złapał bo przecież musiał zacząć padać właśnie w tym momencie jak wracam z pracki ;-). W dodatku w Ostaszewie piękne frezy których nie widziałem bo błoto z jadącego przede mną TIR'a zachlapało mi szybę.Poprostu coś pięknego.Jazda extremalna to to co lubię :biggrin: . Standardowo korek w Łysomicach który nie robi już na mnie wrażenia ;) (pozdrowienia dla pani z niebieskiej corsy i podziękowania za piękny uśmiech i umilanie czasu podczas postoju w korku :icon_mrgreen: ).Oby nadchodzący weekend nie był taki zryty jak ten cholerny czwartek. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam ,nie widze konkretów,ja sie pisze w niedziele do Malborka,a w sobote motobydzia organizuje wyjazd do chełmży zachaczając o zamek bierzgłowski albo w bydzi gokarty-mi sie to podoba bo nigdy nie jexdzilam no i trasedobydzi bardzo lubie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No to jest nas dwójka tzn. trójka (plecak) chętnych na wyjazd do Malborka.A czy ja dobrze widziałem że motobydzia udeża na Chamże i ja nic o tym nie wiem ? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No to jest nas dwójka tzn. trójka (plecak) chętnych na wyjazd do Malborka.A czy ja dobrze widziałem że motobydzia udeża na Chamże i ja nic o tym nie wiem ?Dokladnie teraz przeczytalam ze trasa na chełmze jest tez w niedziele,a na sobote zero planow,ja juz od piątku jestem otwarta na propozycje latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ten temat był pierwszy na tym forum a zaczyna umierać.Niedobrze. :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gdzie Ci Kinga konkretów brakuje, hę? Czytaj, dziewczę, czytaj :clap: (i kombinuj ten bak szybciutko! :crossy: )Jest napisane Malbork niedziela, godzina do wyboru też opisana (mi wsio rawno), Tomek podał 11.00, więc 11.00. Miejsce - skoro na "jedynkę", to np. stacja Shell na Grudziądzkiej. Ile jest chętnych? - Ty, Darek, Tomek (z fajnym plecaczkiem ;) ), ja. Pewnie też nie będę sama. Z tego co wiem - Michał ma troszkę pracy w weekend, ale może się zdecyduje (sam zresztą pewnie napisze), Ruleś nie może, Eliza ma w opisie gg, że Szczecin, więc pewnie jej nie będzie...Wirosiowi 2oo trzeba skombinować :crossy: W czym więc problem? Ale jeżeli ktoś wybiera trasę z motobydzią - ok:) (tylko - wybaczcie mi i niech nikt sie nie obraża - ile do tej Bydzi można latać, prawie z zamkniętymi oczami :clap: No, chyba ,że o ludzi chodzi, to rozumiem ;) ) pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No to jest nas dwójka tzn. trójka (plecak) chętnych na wyjazd do Malborka.A czy ja dobrze widziałem że motobydzia udeża na Chamże i ja nic o tym nie wiem ? Ejjjj jaki plecak? :crossy: Asia mam na imię :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Przepraszam jeżeli Cię uraziłem Aśka :-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a o mnie już zapomnieliscie?? tacy z Was koledzy/koleżanki?? pisałem ze ja sie pisze na wyjazdy- obojętnie gdzie i kiedy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Przepraszam jeżeli Cię uraziłem Aśka :-) Spoko Tomuś droczę się!!!!!!! :icon_biggrin: a o mnie już zapomnieliscie?? tacy z Was koledzy/koleżanki?? pisałem ze ja sie pisze na wyjazdy- obojętnie gdzie i kiedy...... ale co ty też chcesz być w niedzielę plecaczkiem Tomka? :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 widzę panika, nie wiadomo gdzie jechać i z kim :icon_biggrin: na motobydzi też rozterka, zobaczymy jutro, byłoby miło gdyby jakieś wspólny lans. Rok temu był "0 lans jesienny" odwiedziliśmy tamę we włocławku i pomnik ks. Popiełuszki (jutro rocznica)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi