Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No ja właśnie wróciłem z Toronto.Deszczyk mnie oczywiście złapał bo przecież musiał zacząć padać właśnie w tym momencie jak wracam z pracki ;-). W dodatku w Ostaszewie piękne frezy których nie widziałem bo błoto z jadącego przede mną TIR'a zachlapało mi szybę.Poprostu coś pięknego.Jazda extremalna to to co lubię :biggrin: . Standardowo korek w Łysomicach który nie robi już na mnie wrażenia ;) (pozdrowienia dla pani z niebieskiej corsy i podziękowania za piękny uśmiech i umilanie czasu podczas postoju w korku :icon_mrgreen: ).

Oby nadchodzący weekend nie był taki zryty jak ten cholerny czwartek.

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

No to jest nas dwójka tzn. trójka (plecak) chętnych na wyjazd do Malborka.A czy ja dobrze widziałem że motobydzia udeża na Chamże i ja nic o tym nie wiem ?

Dokladnie teraz przeczytalam ze trasa na chełmze jest tez w niedziele,a na sobote zero planow,ja juz od piątku jestem otwarta na propozycje latania

Gdzie Ci Kinga konkretów brakuje, hę? Czytaj, dziewczę, czytaj :clap: (i kombinuj ten bak szybciutko! :crossy: )Jest napisane Malbork niedziela, godzina do wyboru też opisana (mi wsio rawno), Tomek podał 11.00, więc 11.00. Miejsce - skoro na "jedynkę", to np. stacja Shell na Grudziądzkiej. Ile jest chętnych? - Ty, Darek, Tomek (z fajnym plecaczkiem ;) ), ja. Pewnie też nie będę sama. Z tego co wiem - Michał ma troszkę pracy w weekend, ale może się zdecyduje (sam zresztą pewnie napisze), Ruleś nie może, Eliza ma w opisie gg, że Szczecin, więc pewnie jej nie będzie...Wirosiowi 2oo trzeba skombinować :crossy: W czym więc problem?

Ale jeżeli ktoś wybiera trasę z motobydzią - ok:) (tylko - wybaczcie mi i niech nikt sie nie obraża - ile do tej Bydzi można latać, prawie z zamkniętymi oczami :clap: No, chyba ,że o ludzi chodzi, to rozumiem ;) )

pozdrawiam

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

No to jest nas dwójka tzn. trójka (plecak) chętnych na wyjazd do Malborka.A czy ja dobrze widziałem że motobydzia udeża na Chamże i ja nic o tym nie wiem ?

Ejjjj jaki plecak? :crossy: Asia mam na imię :clap:

Przepraszam jeżeli Cię uraziłem Aśka :-)

Spoko Tomuś droczę się!!!!!!! :icon_biggrin:

a o mnie już zapomnieliscie?? tacy z Was koledzy/koleżanki??

pisałem ze ja sie pisze na wyjazdy- obojętnie gdzie i kiedy......

ale co ty też chcesz być w niedzielę plecaczkiem Tomka? :flesje: ;)

widzę panika, nie wiadomo gdzie jechać i z kim :icon_biggrin:

na motobydzi też rozterka, zobaczymy jutro, byłoby miło gdyby jakieś wspólny lans.

Rok temu był "0 lans jesienny" odwiedziliśmy tamę we włocławku i pomnik ks. Popiełuszki (jutro rocznica)...