Tomek xj550 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Właśnie wróciłem z wyprawy ;) .To był dzień pełen wrażeń.Rano parada ciężarówek i motocykli w Bydgoszczy.Potem wypad w 13 maszyn do Inowrocławia na tężnie zaczerpnąć świeżego powietrza.Następnie Kruszwica i oczywiście wspinaczka na Mysią Wieżę.A na zwieńczenie dnia grill w Jaksicach u Zosi i Zbyszka.To był dobry dzień.A Suza spisywała się rewelacyjnie. :DJak ktoś chce fotki z parady to wyślę na maila w wolnej chwili.A jest co oglądać.Pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Właśnie przed chwilą wróciłem z wypadu na kamienne kręgi koło Czerska.Trochę padało ale wyjazd udany bo w dobrym towarzystwie.No i nie obyło się bez przygód.M.in. odpadło mi lusterko bo było nadpęknięte ale to zlekceważyłem i musiałem przeszukać pobocze. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Lesne piaszczyste drogi to zdecydowanie nie na moj motocykl. Napisz ktoredy wracaliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Wracaliśmy tak jak przyjechaliśmy .Zrobiliśmi przystanek w Tleniu na coś ciepłego w tym barze gdzie zaglądają Stateczni.W Świeciu podzieliliśmy się na wracających przez Toruń i Bydzie.Jeszcze w Odrach deszcz walił niemiłosiernie ,ale od Tlenia było tylko słoneczko ,a potem księżyc .Do domu zajechałem po 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Cześć Chłopaki.Ja w niedzielę po powrocie walczyłem jeszcze z odkręceniem tablicy bo w poniedziałek rejestrowałem Suzę.Michał a Ty gdzie zniknąłeś z kręgów?Jak będzie sucho to pojadę tam jeszcze raz zobaczyć to wszystko na spokojnie.Ciekawa sprawa z tymi kamiennymi kręgami. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Michał a Ty gdzie zniknąłeś z kręgów? Poniewaz ogladalismy juz te kregi podczas splywu kajakowego nie bylo sensu chodzic tam drugi raz. Bylismy mokrzy, zmarznieci i glodni wiec pojechalismy wczesniej do domu - nikt nie jechal do Torunia wiec tak czy inaczej wracalibysmy sami.Bory Tucholskie to moj ulubiony teren, moze bardziej na rower, bo moj motocykl nie nadaje sie na piachy.Chcialbym w dlugi weekend czerwcowy wybrac sie na splyw na Brde. Jest ktos chetny ?Mozecie tez odwiedzic mnie na motocyklach i pozwiedzac okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 teren, moze bardziej na rower, bo Chcialbym w dlugi weekend czerwcowy wybrac sie na splyw na Brde. Jest ktos chetny ?Mozecie tez odwiedzic mnie na motocyklach i pozwiedzac okolice.Michał ja na kajaku raczej bym nie dopłynął ;-).Ale może jak nie będzie padać śmignę na kręgi bo bardzo mnie zainteresowały.Jeśli chodzi o jazdę po lesie w deszcz to mój motocykl tez się nie nadaje.Jak wracaliśmy to z pięć razy bym leżał przez te błoto i nie tylko ja.Ale warto było. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Wczorajsze urodziny prezesa BMW Veteran Club z Torunia były bardzo udane.Super atmosfera i ludzie.Fajna muza.Trochę główka boli ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Wczorajsze urodziny prezesa BMW Veteran Club z Torunia były bardzo udane.Super atmosfera i ludzie.Fajna muza.Trochę główka boli ;-).Fajny prezent dostał Prezes.Jak skończę 50 lat to poproszę o coś podobnego :D http://img507.imageshack.us/my.php?image=dsc002558lw.jpgBył kompletnie zaskoczony.I wcale się nie dziwię.http://img524.imageshack.us/my.php?image=dsc002682rw.jpg a tak my sie bawilismy :D Edytowane 28 Maja 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 jak prezes dostal te moto to ja tez kce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 jak prezes dostal te moto to ja tez kce :biggrin:Co Bartas fajna Honda SilverWing?Mnie też sie spodobała.Tylko założyć radyjko i w trasę. :bigrazz: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Witam!to u was takie się daje prezenty :buttrock: fajnie fajnie zapisuje sie do was :buttrock: może kiedyś też doczekam! he hePozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 W najblizsza sobote wyjazd do Gniezna, gdzie sie spotkamy - przy wylocie na Inowroclaw ?Inger - z Włoclawka masz blizej niz my, moze sie przylaczysz tym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Michał z tego co wiem to chyba wyjazd z Bydgoszczy od Janusza ale pewnie ugadamy całą tą sprawę na spotkaniu w czwartek.No a Igner chyba z nami nie jedzie bo zbiera kasiore na zlot w Inie :buttrock: na który również czekam. :buttrock: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Michał z tego co wiem to chyba wyjazd z Bydgoszczy od Janusza Dokladnie - Janusz prowadzi grupe z Bydgoszczy a ja z Torunia - masz mozliwosc wyboru a przy tym podpadniecia jednemuz nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi