romans Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 o 17:00 chłopaki sprawdzają gdzie będzie przyjęcie ślubne mojej córki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam,no to ja nie dam rady :buttrock: ok. 17tej bede w domu...innym razem. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ale posiedzimy tam trochę :flesje: pewnie do 19 :D a potem jak nie będzie za zimno to może pod koguta się skoczy :P spisz numer do mnie z profilu i jakby co to dzwoń :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Moniq,Dobra - dzieki moze dam rade dojechac...dzis rano powietrze bylo hmmm, rzeskie ?!? 4 st. c trzeba bedzie zalozyc "cieple gacie" :notworthy: pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 bartez wloclawek+ torun planuja zrobic w niedziele nalot na świecie po drodze chca wjechac do chelmna wiec moze ich powitaszi smigniesz z nimi do swiecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 bartez wloclawek+ torun planuja zrobic w niedziele nalot na świeciepo drodze chca wjechac do chelmna wiec moze ich powitaszi smigniesz z nimi do swiecia :D no niewiem zobaczymy, bo nawet nie wiem czy bede miał wolne w niedziele- a propozycji spędzenia niedzieli dostałem już wiele ;) i wszystke kuszą :D ps własnie wróciłem ze świecia- mało przyczepne pasy macie, ale za to fajnie dupe zarzuca :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no niewiem zobaczymy, bo nawet nie wiem czy bede miał wolne w niedziele- a propozycji spędzenia niedzieli dostałem już wiele :cool: i wszystke kuszą :D ps własnie wróciłem ze świecia- mało przyczepne pasy macie, ale za to fajnie dupe zarzuca :clap: i dobrą pizze mają :banghead: co nie..?ps. sorki za spam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 lukimaster a to dziwnebo na pizze zawsze jezdze do chelmna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam,ano wlasnie trzeba zrobic mmm757 niespodzianke i najazd na Swiecie powiekszyc o kilka maszyn z torunia...a co ! ok. 11.00 zbiorka na wyjazd przy stacjci paliw w Lysomicach.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 i dobrą pizze mają :) co nie..?ps. sorki za spam :-) dobra ,dobra pizza lukimaster a to dziwnebo na pizze zawsze jezdze do chelmna :banghead: swego nie znacie a cudze chwalicie, tak samo jak z dziewczynami w Świeciu są ładniejsze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: na ten temat nie moge nic napisaczona tez czyta 4-um :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dobry pomysl - oby tylko pogoda w miare byla bo dzisiaj deszcz mnie zlapal - mysle ze bedzie okazja poznac na zywo naszego moderatora.Napiszcie jakie plany na pobyt w Świeciu ? Czy bedzie oprocz tego jakas wycieczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 oczywiscie na diabelski kamien pojedziemy :icon_mrgreen: stawiam o,5 temu kto na niego wiedzie :banghead: jak bede wiedzial wiecej, napiszeumowimy sie konkretnie np. na stacji orlen :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 oczywiscie na diabelski kamien pojedziemy :icon_mrgreen:stawiam o,5 temu kto na niego wiedzie :icon_mrgreen: W stroju motocyklowym bedzie trudno wejsc,ale najwazniejsze aby sie dograc - wiec wstepnie 11:00 w Łysomicach, pozniej Chełmno, Świecie i Kamien diabelski - ja nie bede mial juz dostepu do neta prosze wyslijcie mi SMS jesli plany sie zmienia.tel 504 345 509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 wiec zapraszam wszystkich chetnych na spotkanie w niedzieleŁysomice 11;30-12;00dojada tam Aleks, Michal i wloclawek pozniej kieronek swieciebede czekal na Orlenie w swieciu kolo 12;30i tam zapraszam chełmno polecimy na diabelski kamien :icon_question: sms do Michala wyslanywiec mam nadzieje, ze sie juz nic nie zmieni pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi