Maestro Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 .a propos wywazarek podobno jest odpowiedni sprzet dla kol motocyklowych w Eurooponach na Curie-Sklodoskiej, ale nie wiem czy potrafia go uzywac.. Pzdrwm,Alex Alex jesteś dość często w G-D... i tutaj też jest wyważarka kół motocyklowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam,dobrze wiedziec...podaj jakies namiary na tego czlowieka z g-d ?? zawsze moze sie przydac.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Wiecie co zachorowałam. Wczoraj jak udałam się na wieczorną przejażdżkę (oczywiście moją hondzią) z kolegami miałam okazję usiąść na R1. Jestem pod wrażeniem. Jaka ona leciutka. No i zachorowałam. Super motor. Idealny dla kobiety. Lekkim mocny porostu dla mnie.Mówiłem żebyś słuchała starszych.--Minimum 600 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 dzis w bydzi parade slubna zaliczylemna motobydzi juz temat zamknietywiec tu dziekuje za super klimat no i.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 to chyba was widzialem :) jezeli sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Witam,dobrze wiedziec...podaj jakies namiary na tego czlowieka z g-d ?? zawsze moze sie przydac.. pzdrwm,Alex ul. KlonowaMarek tel.887347796 P.S.Tak tylko dla małej informacji21-23 września będzie gigantyczny zlot motocyklowy w BerlinieMiałem zamiar tam jechać, ale niestety w tym czasie wylatuję do Irlandii Edytowane 9 Września 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam,Dzieki Maestro za namiary..powodzenia na wyspach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Siemanko TOm. Czysta prawda z mechanika serwisowa, lepiej samemu sie wglebic i poznac kazdy kacik swego motocykla, no chyba ze warunki nie pozwalaja , oddajemy lecz do zaufanych i konkretnych osob, jeep :biggrin: Jak widac powrocilem z podrozy za chlebem :P Sporo zaleglosci sobie narobilem , prezynajmniej na czesci sobie odlozylem , heh ... CO tam u was slychac ? W dalszym ciagu wyjezdzacie na wojaze ? Grono motocyklistow sie powieksza ?? Prosze o kontakt w razie wypadu , oki dokie ?! Pozdrawiam Hey. Z pewnoscia jest to lekki oraz o mniejszych wymiarach motorek ktory kryje pod plaszczykiem 160 - konnom bestje na wtrysku . Przemyslal bym kupno tego motocykla, ale Ty Motoelko jestes niustraszona wiec ruszaj do boju. A jak tam sie sprawuje Hondzia ? Dasz sie bujnac ?:crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam po przerwie urlopowej.Wspaniale ze mamy tu serwis kawy !!!Napiszcie czy ktos juz tam byl i zapoznal sie z cenami i obsluga. Moze kolejki do warsztatow skroca sie z 2 m-cy do 7 tygodni...Musze zobaczyc gdzie ta ulica jest.Co do R1 to juz wczesniej napisalem ze nadaje sie dla Elizy tylko ze nardzo mocna i droga.Scigacze sa tak odchudzane ze za kilka lat beda wylacznie dla drobnych kobiet sie nadawaly, dla takich jak ja zostana tylko te stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam. Jesli chodzi o punkt regulacji oraz wszelkich napraw , smialo mozesz zglosic sie do salonu Suzuki w Toruniu , niopodal Szosy Lubickiej , wydaje mi sie. Sam oddalem tam gazniki i szczerze , smigam oraz jestem zadowolony .Coz wiecej chciec , a naprawy typu wszelkiego innego wykonuje sam w warsztacie, i nigdy nie powieze swej bestyji nikomu procz odpukac lakiernikowi ale to z pewnoscia tylko plastiki . Co to kolejnej Twej wypowiedzi na temat motorow typu R1 zgadzam sie absolutnie , pomniejszaja te rozmiary jak dla liliputow ,gdzie ta masa oraz wyglad monstrum ?! Niestety technika postepuje tylko w tym kierunku wiecej koni i mniejsza masa, na szczescie pozostana te starsze moim zdaniem lepsze bryczki :biggrin: Trzymaj sie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 W Wilmacie w serwisie Suzuki czeka się 4 do 5 dni na wykonanie naprawy Michał. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 To rzeczywiscie niedlugo - trzeba bedzie przerzucic sie na naprawy w Toruniu, mimo to chetnie bym zwiedzil ten nowy serwis Kawy na Podolskiej, jak ktos bedzie cos wiedzial na temat tamtejszych mechanikow - prosze o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 na podolską można podjechać, mają też ciuchy, kaski i motocykle używane. Dopiero zaczynają ale są na dobrej drodze, główny mechanik jest z bydgoskiej Yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 jesli chodzi o ciuszki ,to maja tam markowe z gornej polki czy raczej to co znajdzie sie w kazdym sklepie motocyklowym ?? pewnie bedzie trzeba sie tam wybrac . A Ty za dobrze nie masz z tym przyjeciem ZZR 1100 ?? Ja tez chce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 kto jutro uderza na borki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi