Tomek xj550 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 witam jeste tu nowy, a widze ze grupka raczej zgrana. robicie jakies wspolne wypady lub cos w tym stylu?pozdro for allSiemka.Następny Bandyta do kolekcji.Chyba też się przesiądę na gsf.A jeździmy sobie często wspólnie.Dzisiaj też mieliśmy z chłopakami chęć na mały wieczorny lans po Toronto ale deszcz pokrzyżował nam plany i dotarliśmy tylko do Grzywny.A tak przy okazji to 28.07. w Chełmży kumpel organizuje mały zlocik.Wstęp 10 zł. Wszystko odbędzie się w Tumskiej przystani kto był na moim weselisku to wie gdzie to jest.Podobno całość zaczyna się od 10-tej. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 tomek jaki piękny awatarek ;)nastawiam się na giżycko w czwartek więc chyba nie wpadnę może jakiś mikro wcześniejszy zlocik w Chełmży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 widze ze grupka raczej zgrana. robicie jakies wspolne wypady lub cos w tym stylu? Kiedyś robilismy ale ostatnio jakos wszystko upadlo a ludzie porozchodzili sie w rozne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kiedyś robilismy ale ostatnio jakos wszystko upadlo a ludzie porozchodzili sie w rozne strony :icon_twisted: nie rozumiem czemu tak piszesz, każdy się udziela na tyle na ile potrafi i jest w stanie, pewnie że fajnie było by jeździć non toper, wielu nie miało by nic przeciwko, ale lajf ys brutal :icon_evil: a nowego kolegę jak najbardziej zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kiedyś robilismy ale ostatnio jakos wszystko upadlo a ludzie porozchodzili sie w rozne stronyTeż nie czaje tego co piszesz bo nasza grupa cały czas się poszerza i jeździmy regularnie na wspólne wypady.Spotykamy się nie tylko podczas wypraw motocyklowych. tomek jaki piękny awatarek :(nastawiam się na giżycko w czwartek więc chyba nie wpadnę może jakiś mikro wcześniejszy zlocik w Chełmży?Avatarek piękny bo fotograf był na medal ;-).A mikro zlot przecież jest w planach ale pogoda coś płata nam figle i nic z tego nie wychodzi. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kiedyś robilismy ale ostatnio jakos wszystko upadlo a ludzie porozchodzili sie w rozne stronyWręcz przeciwnie,bezustannie rozrastamy się w siłe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam,powiedzcie gdzie mozna sie napic dobrej kawy i zjesc ciacho w Chelmzy..chetnie skorzystam z namiaru... Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Też nie czaje tego co piszesz bo nasza grupa cały czas się poszerza i jeździmy regularnie na wspólne wypady.Spotykamy się nie tylko podczas wypraw motocyklowych.To dlaczego mnie juz nie informujecie i nie zabieracie - dostalem karniaka po kryjomu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 W związku z tym że za oknem jakoś ładnie świeci proponuję wspólną przejażdżkę. Gdzie? Do ustalenia. O której zbiórka? Proponuję Rynek w CCH o godzinie 17. Jak ktoś ma inne sugestie to chętnie je rozważę. Dzisiaj nie przepuszczę takiej pogody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Może jakieś spotkanie co prawda pogoda w kratkę ale można zaryzykować :icon_twisted: może ktoś coś zaproponuje choć widzę, że tu dawno nikogo nie było poadrawiam Yano :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 :icon_mrgreen: przed południem nowy_kalosh zapraszał na spotkanie do Chełmna, chyba coś nie doczytałeś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 :icon_mrgreen: przed południem nowy_kalosh zapraszał na spotkanie do Chełmna, chyba coś nie doczytałeś :icon_twisted: Fakt nie doczytałem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Widzę że pech mnie prześladuje. Nie mogę pojeździć. Jak miałem jechać na spotkanie tuż przy garażach słyszę z przedniego koła pssssss. Tak to jest jak ktoś gwoździe wywala przy garażu!!! Przepraszam wszystkich którzy się zjawili (jeżeli ktokolwiek się pojawił) że mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ja jutro do torunia do serwisu Suzuki, więc mam trochę czasu i można piwko wypić w super hipermarkecie, a potem jak będzie nówka sprzęt to można gdzieś polecieć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 W jakim, mniej więcej, przedziale czasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi