Alex_kr Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Kawa i ciastka Mniammmm,oczywiscie jak fajna wycieczka to mnie nie ma...:icon_mrgreen:(( Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 motoeliza kiedy ciasteczka i kawka?My w środę w Bydgoszczy idziemy do kina adria na shreka III, jak ktoś chce w doborowym gronie spędzić wolny czas to zapraszam (będzie kilka wolnych biletów ulgowych). Kino o 18:00, potem śpiewanie szant w Kubryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wstępnie jestem za nawet bardzo. Tylko w pracy organizują jakieś wyjście. Ale najpierw pójdę z wami na Szreka a potem dołącze tzn. póżnym wieczorem do koleżanek i kolegów z biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) super bilecik zarezerwowałem :buttrock: spotykamy się o 17:30 Edytowane 4 Lipca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 film fajny ;) towarzystwo jeszcze fajniejsze :rolleyes: po kinie szanty w Kubryku :cool: niestety bez romansa :D tradycyjnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 a motoeliza wystawila mnie do wiatru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Motor już u mnie na chodzie, aura coraz bardziej motocyklowa więc może by zrobić jakiś wypad? CCH i nie tylko, odbiór:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Gdzieś się kręcimy.. to tu to tam.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Spotykacie się jutro gdzieś o konkretnej godzinie czy to tak na żywca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Spotykacie się jutro gdzieś o konkretnej godzinie czy to tak na żywca:) Witam jak co to mozesz wpasc do mnie ok 15, bo bedziemy przeprowadzali ponowne synchro gazników w moim moto- a potem moze gdzies posmigamy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_kalosh Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witamjak co to mozesz wpasc do mnie ok 15Niestety znowu się nie wyrobię. Mam ewidentnego pecha. Jak mogę jeździć to pada deszcz a kiedy świeci słońce to nawet nie mam czasu się w (o) podrapać. Grrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 a motoeliza wystawila mnie do wiatru :) heheheh no mnie też!!!!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jestem po krotkiej przerwie !Jak widze sporo mnie ominelo, mam nadzieje ze ciasteczka u Elizy dopiero beda. Napiszcie czy spotkania czwartkowe jeszcze sie odbywaja - w tym tygodniu to wypada ostatni raz przed urlopem Janusza, pozniej sami musimy sie zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakalla Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 witam jeste tu nowy, a widze ze grupka raczej zgrana. robicie jakies wspolne wypady lub cos w tym stylu?pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam, Witaj Karakalla..czasem wspolnie, czasem osobno.. jak czasu i checi staje.. Pozdrowienia i do zobaczenia na trasie..Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi