Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szukalem sobie zajecia na wakacje, kombinowalem min podczepienie sie pod kurierke, tyle ze na motocyklu. Obdzwonilem fimy, ale nie chca motocykla :/ . Wie ktos z was cos na ten temat? Gdzie mozna sie podczepic itp? Od studentow nie ma ZUSu wiecc koszty utrzymania pracowanika spadaja...

Chłopaki nie wiem jak was ale mnie bolą plecy po wczorajszym wieczornym lataniu do Chełmży i różnych okolicach Torunia.

No krzyz coraz czesciej dostaje w plecy ;p Trzeba bedzie kiedys grupą przyjsc do Grzesia masażysty :icon_mrgreen:

Btw. Gdzie wy wczoraj pojechaliscie jeszczE? mielismy sie na maku zatrzymac!

Tak czy inaczej fajna wyprawa z duza dawka humoru, pozdrowienia dla cycatej kolezanki z chelmzy :icon_question:

Ha HA HA HA Ha bo się posikam ze śmiechu. A wiesz że moj kolega z pracy też narzeka na ból.To chyba jakaś epidemia bólowa. Ale te cycki to były małowidoczne. Ja musiałm jechać do domu i dlatego się odłączyłam. Jak byś szybciej leciał tym bandziorem to byś dał rade ślimaku a tak to was wszystkich zostawiłąm w tyle. HAhahaha- no coment.

Bo ja zawsze jadę pierwsza prawda

Ha HA HA HA Ha bo się posikam ze śmiechu. A wiesz że moj kolega z pracy też narzeka na ból.To chyba jakaś epidemia bólowa. Ale te cycki to były małowidoczne. Ja musiałm jechać do domu i dlatego się odłączyłam. Jak byś szybciej leciał tym bandziorem to byś dał rade ślimaku a tak to was wszystkich zostawiłąm w tyle. HAhahaha- no coment.

Bo ja zawsze jadę pierwsza prawda

Ej nie ładnie.Byliście w Chełmży i nie wpadliście na kawę do nas :-(

A my z Marasem i Danielem byliśmy wieczorkiem w Toronto.

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

:eek:

dokładnie a tak na krzywy ryj to troche głupio..................... :D

A ciebie to juz kilka razy zpraszałam i co? taki mocny jesteś? ;) :icon_mrgreen:

poczekaj z tydzień bede w domu to sobie porozmawiamy

A wiecie co to ja was zapraszam na kawke i ciasteczko, mam nadzieje że Asia już bedzie.

Pewnie!!!!!że będe z Katowic wracam w piątek w nocy więc cała sobota i niedziela przed nami...możesz Eliza zaczać piec te ciasteczka!!!! :icon_mrgreen:

Pozdro