motoeliza Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ciekawe co Michał na to powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Szukalem sobie zajecia na wakacje, kombinowalem min podczepienie sie pod kurierke, tyle ze na motocyklu. Obdzwonilem fimy, ale nie chca motocykla :/ . Wie ktos z was cos na ten temat? Gdzie mozna sie podczepic itp? Od studentow nie ma ZUSu wiecc koszty utrzymania pracowanika spadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Chłopaki nie wiem jak was ale mnie bolą plecy po wczorajszym wieczornym lataniu do Chełmży i różnych okolicach Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Chłopaki nie wiem jak was ale mnie bolą plecy po wczorajszym wieczornym lataniu do Chełmży i różnych okolicach Torunia. No krzyz coraz czesciej dostaje w plecy ;p Trzeba bedzie kiedys grupą przyjsc do Grzesia masażysty :icon_mrgreen: Btw. Gdzie wy wczoraj pojechaliscie jeszczE? mielismy sie na maku zatrzymac! Tak czy inaczej fajna wyprawa z duza dawka humoru, pozdrowienia dla cycatej kolezanki z chelmzy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ha HA HA HA Ha bo się posikam ze śmiechu. A wiesz że moj kolega z pracy też narzeka na ból.To chyba jakaś epidemia bólowa. Ale te cycki to były małowidoczne. Ja musiałm jechać do domu i dlatego się odłączyłam. Jak byś szybciej leciał tym bandziorem to byś dał rade ślimaku a tak to was wszystkich zostawiłąm w tyle. HAhahaha- no coment. Bo ja zawsze jadę pierwsza prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ha HA HA HA Ha bo się posikam ze śmiechu. A wiesz że moj kolega z pracy też narzeka na ból.To chyba jakaś epidemia bólowa. Ale te cycki to były małowidoczne. Ja musiałm jechać do domu i dlatego się odłączyłam. Jak byś szybciej leciał tym bandziorem to byś dał rade ślimaku a tak to was wszystkich zostawiłąm w tyle. HAhahaha- no coment. Bo ja zawsze jadę pierwsza prawdaEj nie ładnie.Byliście w Chełmży i nie wpadliście na kawę do nas :-(A my z Marasem i Danielem byliśmy wieczorkiem w Toronto. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 no ładnie byl;iście wczoraj w Toronto i nikt na kawe nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 do toronto bym na kawe wpadł ale jakos mnie nikt nie zaprasza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 do toronto bym na kawe wpadł ale jakos mnie nikt nie zaprasza ;) dokładnie a tak na krzywy ryj to troche głupio..................... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 :eek: dokładnie a tak na krzywy ryj to troche głupio..................... :D A ciebie to juz kilka razy zpraszałam i co? taki mocny jesteś? ;) :icon_mrgreen: poczekaj z tydzień bede w domu to sobie porozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 :icon_mrgreen: A ciebie to juz kilka razy zpraszałam i co? taki mocny jesteś? :icon_evil: :icon_mrgreen: poczekaj z tydzień bede w domu to sobie porozmawiamy a od kiedy Ty z Torunia jestes?? :P :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No dziś mam trochę wolnego, więc idę :biggrin:, mam nadzieję że nie zacznie padać jak wyjadę z garażu :icon_mrgreen: a na jutro ma ktoś jakiś szprytny plan?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 na jutro to mam taki szprytny, że sobie nie polatam bo obsługuje wesele w Jermirze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A wiecie co to ja was zapraszam na kawke i ciasteczko, mam nadzieje że Asia już bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A wiecie co to ja was zapraszam na kawke i ciasteczko, mam nadzieje że Asia już bedzie. Pewnie!!!!!że będe z Katowic wracam w piątek w nocy więc cała sobota i niedziela przed nami...możesz Eliza zaczać piec te ciasteczka!!!! :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi