Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko.

Czy zbieracie sie jutro w Toruniu na wspolny wyjazd do Bydgoszczy ?!

Pary mlodej swieto :D

pozdrawiam . daj prosze znac !

Z tego co wiem to zbieramy sie na Fordonie pod kościołem (nie tym w rynku tylko tym drugim - z ceglaną wieżą) o 15.30

Edytowane przez alterego

Najlepszego dla Młodej Pary..... :smile: :smile: :smile:

Alterego jak bede planowac taka uroczystosc to na pewno zgłosze się a w tym sezonie na pewno znajda się inni chetni :biggrin: :biggrin: :biggrin:

00 :cool:

No to ja czekam i obiecuję następnym razem nie wyłamywać się z eskorty motocyklowej.

Podczas przejazdu do Chełmży odpadł mi pedał hamulca nożnego i musiałem się na chwilę zatrzymać. Wraz ze mną solidarnie zatrzymał się Marian i przeze mnie spóźniliśmy się na toast szampanem...

Obiecuję, że na Twoje wesele podokręcam na fest wszystkie śrubki w moim cafe racerze, by się nie spóźnić!!! :crossy:

Wielkie dzięki dla wszystkich którzy zjawili się na naszym ślubie.

O takiej imprezie zawsze marzyłem. Szczególne podziękowania dla Ciebie Romans za śliczne fotki dla Darasa najlepszego świadka jakiego mogłem mieć i dla całej ekipy motonitów i motonitek.

Uznanie dla Nery która przyjechała z Olsztyna specjalnie na nasz ślub nie zważajac na burze i ulewy :) .

Pozdrowienia.

Tomek & Monia.

Edytowane przez Tomek xj550

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

czyżby temat tego topica juz byl nieaktualny - "MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!" :notworthy: ?

szkoda, bo samemu juz mi nudno smigac.... odzywajc sie kto moze! :icon_eek:

Wpadnij do Baraniego w sobotę około 21 bo bedzie tam kilku motonitów i motonitek i pogadaj z nimi .

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N