Gość Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja sie pisze nad jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Siemanko. Czy zbieracie sie jutro w Toruniu na wspolny wyjazd do Bydgoszczy ?! Pary mlodej swieto :bigrazz: pozdrawiam . daj prosze znac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Siemanko. Czy zbieracie sie jutro w Toruniu na wspolny wyjazd do Bydgoszczy ?! Pary mlodej swieto :D pozdrawiam . daj prosze znac ! Z tego co wiem to zbieramy sie na Fordonie pod kościołem (nie tym w rynku tylko tym drugim - z ceglaną wieżą) o 15.30 Edytowane 15 Czerwca 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam Tomek nie znamy sie osobiscie ale gratuluje :icon_question: i zyczy powodzonka na nowej drodze zycia !!! pozdro Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakatsu Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 witam... jestem świerzutko upieczonym motocyklista :) z checia poznalby, innych maniakow moto... dajcie znac kiedy i gdzie najblizszy spocik ! z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka00 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Najlepszego dla Młodej Pary..... :smile: :smile: :smile: Alterego jak bede planowac taka uroczystosc to na pewno zgłosze się a w tym sezonie na pewno znajda się inni chetni :icon_mrgreen: :biggrin: :biggrin: 00 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Najlepszego dla Młodej Pary..... :smile: :smile: :smile: Alterego jak bede planowac taka uroczystosc to na pewno zgłosze się a w tym sezonie na pewno znajda się inni chetni :biggrin: :biggrin: :biggrin: 00 :cool: No to ja czekam i obiecuję następnym razem nie wyłamywać się z eskorty motocyklowej. Podczas przejazdu do Chełmży odpadł mi pedał hamulca nożnego i musiałem się na chwilę zatrzymać. Wraz ze mną solidarnie zatrzymał się Marian i przeze mnie spóźniliśmy się na toast szampanem...Obiecuję, że na Twoje wesele podokręcam na fest wszystkie śrubki w moim cafe racerze, by się nie spóźnić!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 teraz zaluje, a juz w ogole jak zobaczylem foty :biggrin: ale coz praca ... :biggrin: ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 fotki wrzucać, bo może chociaż ja się na jakiejś odnajdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Wielkie dzięki dla wszystkich którzy zjawili się na naszym ślubie.O takiej imprezie zawsze marzyłem. Szczególne podziękowania dla Ciebie Romans za śliczne fotki dla Darasa najlepszego świadka jakiego mogłem mieć i dla całej ekipy motonitów i motonitek.Uznanie dla Nery która przyjechała z Olsztyna specjalnie na nasz ślub nie zważajac na burze i ulewy :) .Pozdrowienia.Tomek & Monia. Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Piekna " impreza " gratuluje spelnienia jednego z najpiekniejszych marzen :) Miodzio jak na zdjecia się patrzy . Zobaczymy się prawdopodobnie po w okolicach wrzesnia , szerokiej drogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakatsu Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 czyżby temat tego topica juz byl nieaktualny - "MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!" :icon_question: ? szkoda, bo samemu juz mi nudno smigac.... odzywajc sie kto moze! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A może coś na weekend zorganizujemy jakiś wypadzik . Mam nadziej ze pogoda się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam,Mam przesluchy, ze pogoda na koniec tygodnia sie wyklaruje i bedzie cieplo i przede wszystkim sucho..wczoraj popadalo i dupsko na pasach nosilo na prawo i lewo... Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 czyżby temat tego topica juz byl nieaktualny - "MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!" :notworthy: ? szkoda, bo samemu juz mi nudno smigac.... odzywajc sie kto moze! :icon_eek:Wpadnij do Baraniego w sobotę około 21 bo bedzie tam kilku motonitów i motonitek i pogadaj z nimi . Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi