Tomek xj550 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Stęskniłem sie za Wami chłopaki ;-)W niedzielę mamy zamiar skoczyć nad nasze piękne morze.Więcej info będzie jak uzgodnimy traskę.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam,Nareszcie dziala...PozdrowieniaAlex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jedziemy do Kątów Rybackich.Wyjazd o 8.50.stacja Orlen koło Makro w Bydgoszczy.Z poza Bydzi 9.20 Swiecie wjazd od Torunia-kontaktowac się z Tomkiem xj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Tez witam po przerwie!!!Ja to nawet z nudow wlasna strone zalozylem... oczym niektorzy z was juz wiedza:http://www.caferacer.vgh.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A ja wlasnie wrocilem z wyjazdu do pepikow, normalnie odlot :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jedziemy do Kątów Rybackich.Wyjazd o 8.50.stacja Orlen koło Makro w Bydgoszczy.Z poza Bydzi 9.20 Swiecie wjazd od Torunia-kontaktowac się z Tomkiem xj. witam po przerwie ja tez jade nad morze- dozobaczenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 a ja mam spotkanie z rodzicami dzieci pierwszokomunijnych o 12:30 i jak to mówią górale dupa blada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Tez witam po przerwie!!!Ja to nawet z nudow wlasna strone zalozylem... oczym niektorzy z was juz wiedza:http://www.caferacer.vgh.pl/news.php brawo super strona gratuluje wiedzy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 brawo super strona gratuluje wiedzy w temacie Dzięki! Wiedzę zdobywam, że tak powiem, na bieżąco. Wszelkie formy współpracy - mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Wojtek Strona Super :icon_razz: przydalo sie padniecie forum :P Pozdrowienia,Alex Romans,Wspolczuje...na temat takich spotkan cos wiem...moje mlodsze dziecko za tydzien ma komunie. Tych spotkan nie ma konca.Ale trzeba sie pocieszac - jutro ma padac :)Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No to kolegów z wyprawy bałtyckiej pocieszyłeś :P Sprawdzam pogodę i chyba pogoda wytrzyma, chociaz się chmurzy. :icon_razz: Ps. przyszły tydzień coś nie za bardzo pogodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam,Jedyna szansa, ze deszcz idzie od poludnia...Bylem dzis w Lodzi i tam lalo...woda w koleinach i nieciekawie...w Toruniu sucho, a przydaloby sie troche wody trawa schnie na potege..Mam nadzieje, ze nie wykrakalem zlej aury dla podrozujacych do Katow...jesli tak - sorry :)Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tez witam po przerwie!!!Ja to nawet z nudow wlasna strone zalozylem... oczym niektorzy z was juz wiedza:http://www.caferacer.vgh.pl/news.phpStronka zapisana....bardzo fajna....pozdrawiam Wojtek i dziękuje za poprowadzenie do Twierdzy Ojca Dyrektora :) :) :DJa to ten na B12S z niezłym plecaczkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja to ten na B12S z niezłym plecaczkiem :icon_mrgreen: Oj niezły.... ale ciebie też pamiętam! :icon_eek: Również pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Niedzielny wypadzik można zaliczyc do b.udanych.Proponuje zastanowic sie nad kolejnym wekendem,pogoda ma się klarowac,więc czekam niecierpliwie na Wasze propozycje.Mimo że wczoraj przyjechałem z lekko odbitym tyłkiem ,to juz mie korci do następnej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi