Darek... Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jutro lecimy do Włocławka .Wyjazd ok.11.30. Kto jedzie niech sie zamelduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kto jest chetny na wyjazd do Pily w niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam,bede jechal do Wloclawka jutro rano..ale chyba troche wczesniej..ok. 10tej. jestem tez wstpenie umowiony z kilkoma chlopakami na krotkie posmiganie...ale dopiero ok. 16.oo 16.30. miejsce spotkania Bar Guliwer na wylocie w strone Anwilu, vis'a'vis Granmetu..Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Witam!zgadza się Alex kr w sobote o 16:00 we Włocławku koło baru Guliwer-wjeżdżając od strony Torunia- bar jest po lewej stronie-obok pierwszego przejścia nadziemnego dla pieszych.Zapraszamy serdecznie kolegów z tego tematu i wszystkich chętnychw razie jakiś wątpliwości- mój tel. 668-519-409! Chcemy się spotkać pogadać trochę i pośmigać po okolicach Pozdrawiam Edytowane 30 Marca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jutro lecimy do Włocławka .Wyjazd ok.11.30. Kto jedzie niech sie zamelduje.Daras ja niestety nie dam rady.Napaliłem się na ten wyjazd ale niestety mam kilka spraw do załatwienia. :icon_mrgreen: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Może i ja bym się podłączył do Włocławka, hmm......postaram się:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Może i ja bym się podłączył do Włocławka, hmm......postaram się:rolleyes: Eee ale oni chyba dzisiaj byli we Włocławku.Ma ktos jakis pomysl na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 może jutro pojeździmy, kontakt telefoniczy, ale w czwartek?http://www.motobydzia.com/phpBB/viewtopic.php?p=4416#4416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Warunki sa dzisiaj ok, od wtorku ma sie pogoda posypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam,Dzis niestety nie moge polatac, ale chlopaki z Wloclawka umawiali sie na 15.30 we Wloclawku przy knjapie Guliwer na wylocie na torun...Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dzisiaj o 12:00 wyjeżdzamy z Ciela na pizzę do Torunia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ja smigalem do Gniezna z nudow :icon_mrgreen:. Swoja droga duzo motorkow dzisiaj smigalo- duza ekipa jechala przez Labiszyn na pas w Koronowie, w Zninie kilka grupek po 5- 6 moto, a w Gnieznie przestalem liczyc bo sie nie dalo :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) ufff... no to się doczekaliśmy:)Forum działa Edytowane 4 Maja 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Ano działa. Umawiamy się na wekend ,prawdopodobnie wyjazd nad Baltyk. Edytowane 4 Maja 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ano spora przerwa... moje poczynania w albumie...http://my.opera.com/sephiar/albums/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi