Tomek xj550 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wczoraj ja Wiroś i Marek Bandit zrobiliśmy małą traskę Chełmża-Zamek Bierzgłowski-Toruń.Było miło i sympatycznie.Trasa fajna, sporo zakrętów choć miejscami mokro.Dzisiaj jedziemy z Górą do Brodnicy obejrzeć tego GS-a.Wyjazd z Chełmży o 12-tej.Chętnych zapraszam. :icon_eek: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja dzisiaj mam zamiar udac sie na Zamek Bierzglowski, moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GÓRA Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 WIELKA DZIEQWA dla Wirosia, Marka i Tomka za to, ze byli ze mna w Brodnicu oblukac moto teraz to juz musze sie z tym przespac :) POZDROWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Góra ,zobacz to http://moto.allegro.pl/item172697296_suzuk..._500_2003r.html Cena lepsza i rocznik.Raczej bym lepiej pogrzebał w necie. Jakby co to pytaj. Przod też mial jakies Bum bo felga inna i błotnik. Albo za 9000 ładna GS efka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M367994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 WIELKA DZIEQWA dla Wirosia, Marka i Tomka za to, ze byli ze mna w Brodnicu oblukac moto teraz to juz musze sie z tym przespac :icon_question: POZDROWKIGóra dziękówa dla Darka a nie Marka...... :-)Gs-a fajna.Teraz musisz podjąć decyzję sam. :icon_evil: Powodzenia. Góra ,zobacz to http://moto.allegro.pl/item172697296_suzuk..._500_2003r.html Cena lepsza i rocznik.Raczej bym lepiej pogrzebał w necie. Jakby co to pytaj. Przod też mial jakies Bum bo felga inna i błotnik. Albo za 9000 ładna GS efka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M367994Daras oglądałem te ogłoszenia i ta gs-a z owiewką wydaje się fajna ale coś tam z rocznikiem jest nie tak.Żałuj że z nami nie pojechałeś do Chełmży bo ominęła Cię pyszna pizza domowej roboty. :icon_evil: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam,Szkoda, ze nie udalo mi sie do Was dolaczyc...moze nastepnym razem dziesiaj byl Torun-Golub-Dobrzyn-Chelmza-Zamek Bierzglowski-Torun i nawet bylo calkiem sucho :bigrazz: przyznam, ze bylem 1szy raz w Chelmzy bardzo ladny rynek - podoba mi sie.Pozdrowienia,Alex jakby szykowala sie jakas jazda dajcie znac numer tel w profilu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Potwierdzam Pizza faktycznie była pyszna palce lizać!! :bigrazz: :clap: a i grzybki teściowej jak na razie się nie odzywają ;) Potwierdzam Pizza faktycznie była pyszna palce lizać!! :clap: :clap: a i grzybki teściowej jak na razie się nie odzywają :biggrin: Potwierdzam Pizza faktycznie była pyszna palce lizać!! :D :clap: a i grzybki teściowej jak na razie się nie odzywają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 zrobione 270 km, ale szkoda, że kolega na czarnej niuni mignoł pod kościołem było by 18 motocykil :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no to spora "gromadka" Was byla.. fajna wyprawa. Chojnice maja bardzo ladnie odnowiony rynek z fontanna..i latem nawet woda tryska..pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ja dzisiaj jak mowilem- odwiedzilem Zamek Bierzgłowski lacznie w 3 moto :notworthy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Tez tam bylem na Zamku ale dopiero ok. 16tej..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Romans.Byłem przed kosciołem o 10.05 ale zadnego motorka nie widziałem z tych osiemnastu,więc poleciałem z chłopakami do Brodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Alex_kr wiec wlasciwie sie minelismy, bo wyjezdzalem z zamku ok 15:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Bartas...o qka to moze jak lecialem na od Pigzy na Torun byliscie na dziedzincu...szkoda...nastepnym razem :)Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Darek jak jeździsz czarnym moto to widziałem cię, ale nie dałeś mi szansy i odjechałeś. 18 moto było w Brusach razem z trójmiastem, a oni wyjeżdzali w deszczu. Od nas były trzy moto i 4 ludzików. powrót przez swornegacie (tam jeszcze dołączyło do nas dwóch miejscowych bikerów) charzykowy i rynek w chojnicach z pamiątkowym zdjęciem. Potem Tuchola i bydzia. a za 2 tygodnie zdobywamy toruń, może jakoś razem by wjechać do fortów, ja chyba jadę w piątek 18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi