romans Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 i jako świeżak postawić starszym stopniem piwko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :P Możesz się Romek tutaj rozczarować . - Jesli postawię piwko ( a nie raz juz to robiłem ) , to postawię przede wszystkim kolegą ( w dosłownym tego słowa znaczeniu ). Jakieś wyimaginowane stopnie pozostawiam tym co się chcą na siłę wywyższać . Dla mnie takie wywyższanie nie ma zadnego znaczenia . Wiec jeśli postawię , to koledze , a nie inaczej . :) Nawiasem mówiac , to najdluższy staż na forum ma tutaj alterego ( i jemu składam szacunek i pierwsze piwko , za wytrwalość i dobre koleżenstwo ), drugim ( mam nadzieję ,że nie pominołem nikogo ) , jest MichalKaczmar ( jemu stawiam za nieustajacy zapal do sportów ekstremalnych - i tu nalezy mu się dyplom uznania , który wreczę mu osobiscie) . Sa rownież inni koledzy , ktorych dla ich skromnej natury nie bedę wymieniał . - Z nimi wszystkimi , którzy tutaj są, mam nitkę porozumienia i rozumiemy się bez slów .... - pozdrawiam wszystkich , ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Andrzej uważam, że każdy powód do przyjemniej pogawędki przy kufelku albo soczku jest dobry. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witaj BlueGSX który stałeś się ANDIm. Pozdrawiam serdecznie.Ciekawe kiedy pochwalisz się nowym sprzętem? Chciałbym go w końcu zobaczyć. Wiosna tuż tuż więc pewnie zjawię się w Bydzi to pośmigamy razem. ;) Andrzej masz u mnie piwko za to że wybrałeś NAKED BIKE'a. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witaj BlueGSX który stałeś się ANDIm. Pozdrawiam serdecznie.Ciekawe kiedy pochwalisz się nowym sprzętem? Chciałbym go w końcu zobaczyć. Wiosna tuż tuż więc pewnie zjawię się w Bydzi to pośmigamy razem. :crossy: Andrzej masz u mnie piwko za to że wybrałeś NAKED BIKE'a. :crossy: :icon_razz: Tomek ,- czuj sie zaproszony . Jak tylko będzie pogoda ,- przyjeżdzaj .- Pośmigamy . Jest pelno fajnych tras . :smile: pozdrawiam .- :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Jakieś wyimaginowane stopnie pozostawiam tym co się chcą na siłę wywyższać . Dla mnie takie wywyższanie nie ma zadnego znaczenia . Oczywiście masz rację!!!! Te wszystkie rangi i tytuły przy awatarach dobre są dla dzieci do zabawy w wojsko. Jesli już komuś należy się respekt to jedynie za to czym jeździ i jak jeździ - i tu Honda X eleven na pewno wzbudza mój respekt. :notworthy: Chętnie dołączyłbym do waszych wspólnych przejażdżek, ale nie bardzo wierzę w to, że będzie się wam chciało czekać na mnie, aż was dogonię. Wszystko co mogę wycisnąć z mojej XS-ki to 120km/h. W dodatku moje domorosłe (garażorosłe?) przeróbki na cafe racera sprawiły, że po cofnięciu podnóżków musiałem odwrotnie założyć starą dzwignię zmiany biegów, bo mam kłopot z dorobieniem jednego elementu do tego zestawu. Efekt jest taki, że teraz biegi wchodzą mi odwrotnie (jak w Jawie - jedynka w górę, reszta w dół). Oczywiście w czasie jazdy próbnej mało się nie zabiłem, bo co chwilę o tym zapominałem :notworthy: Mam nadzieję, że do 28 marca nauczę się zmieniać biegi i jakoś dojadę do Fortu IV. Jak nie - to go dopcham. Na razie siedzę w Lublinie do 17 marca, więc po powrocie do domu niewele czasu zostanie na naukę.Miłego śmigania i do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 2 Marca 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Oczywiście masz rację!!!! Te wszystkie rangi i tytuły przy awatarach dobre są dla dzieci do zabawy w wojsko. Jesli już komuś należy się respekt to jedynie za to czym jeździ i jak jeździ - i tu Honda X eleven na pewno wzbudza mój respekt. :icon_biggrin: Mam nadzieje, że Cie żle zrozumiałem!? Jak już, to na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie "nabyć" drogą zakupu moto/auto itp, itd.Dla mnie nie ważne jest czym jezdzi , ale jaki jest człowiek. Nie znam Was osobiście, dlatego nie zrozumcie mnie źle- nikogo nie chce obrazić :banghead:, czy coś tam.....Poprostu ta teoria nie podoba mi się. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A ja Was po troszku każdego znam i wszyscy jesteście świetni.Łączy nas wspólna pasja i to jest najważniejsze. Wojtek nie martw się że xs-ka ma mało pary.Jeżdziliśmy już razem i było ok. Prędkość nie jest taka ważna ale to żeby polatać w grupie i wracaj szybko z Lublina , naucz się jazdy bo do fortów jedziemy razem.Pozdro. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Do Barteza: Mój kolega jest autorem takiej myśli - "Nie ważne co masz pod dupą - ważne co masz nad nią." Słowa te stały się mottem www.riders.pl i moim tez. Źle robisz, że jesteś tak wyczulony na tylko niektóre słowa z mojego posta, które - wyrwane z kontekstu - można źle zrozumieć. Przeoczyłeś tam taki zwrot jak "...Jeśli już..." oraz umlnął ci spójnik "i" pomiędzy "...czym jeździ..." i "...jak jeździ..." a postawiłem go właśnie po to, by obie części zdania były nierozdzielne.Poza tym wszystkim nie przesadzajmy z tą przesadną poprwanością! Nie uwierzę, że nie budzi u ciebie czegoś w rodzaju respektu i podziwu widok potężnego motocykla i nie zerkasz z uznaniem na jego wlaściciela - bo ja tak - i wydaje mi się, że to jest ludzkie i wcale nie musi oznaczać, że traktuję z pogardą właściciela małego skuterka czy rozklekotanej WSK-i. Zresztą ten temat (i nie tylko ten) bedzie znakomitą okazją byśmy się pospierali nad piwkiem lub przy ognisku w Forcie IV....Narka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Do Barteza: Mój kolega jest autorem takiej myśli - "Nie ważne co masz pod dupą - ważne co masz nad nią." Słowa te stały się mottem www.riders.pl i moim tez. Źle robisz, że jesteś tak wyczulony na tylko niektóre słowa z mojego posta, które - wyrwane z kontekstu - można źle zrozumieć. Przeoczyłeś tam taki zwrot jak "...Jeśli już..." oraz umlnął ci spójnik "i" pomiędzy "...czym jeździ..." i "...jak jeździ..." . :flesje: Dziekuję Panowie za słowa uznania pod adresem mojego motocykla . Ale nie chciałbym aby stal sie on tematem do antagonistycznych wypowiedzi . Kupilem go nie dlatego ,aby się pokazać , a po to aby nim jezdzić . Mój poprzedni motor byl podobnej pojemnosci i takich kontrowersyjnych emocji nie wzbudzał . Każdemu życze posiadania sprzetu takiego jakiego sobie wymarzył , i życze aby był on przedmiotem radości , a nie przyczynkiem do polemik nad ,, wyższoscię Świat Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy ". Mialem juz kilka motocykli od pojemnosci 50 do 1100 . kazdy z nich traktowałem z nalezytym szacunkiem i respektem . Więc Bartez nie posądzaj mnie proszę o snobizm . Daleki jestem od tego ..... Mam nadzieję ,że w sezonie spotkamy się kiedys wszyscy razem i wybierzemy sie na wspólną przejażdzke .Mam równiez nadzieję , że Bartez nie bedziesz mial mi za złe ,że przyjadę na swojej nowej maszynie . Mnie marka , rodzaj , czy pojemność maszyn nigdy nie będzie przeszkadzała w przyjemnym spedzeniu czasu w gronie kolegów . :biggrin: pozdrawiam wszystkich .- :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Do Barteza: Mój kolega jest autorem takiej myśli - "Nie ważne co masz pod dupą - ważne co masz nad nią." Słowa te stały się mottem www.riders.pl i moim tez. Źle robisz, że jesteś tak wyczulony na tylko niektóre słowa z mojego posta, które - wyrwane z kontekstu - można źle zrozumieć. Przeoczyłeś tam taki zwrot jak "...Jeśli już..." oraz umlnął ci spójnik "i" pomiędzy "...czym jeździ..." i "...jak jeździ..." a postawiłem go właśnie po to, by obie części zdania były nierozdzielne.Poza tym wszystkim nie przesadzajmy z tą przesadną poprwanością! Nie uwierzę, że nie budzi u ciebie czegoś w rodzaju respektu i podziwu widok potężnego motocykla i nie zerkasz z uznaniem na jego wlaściciela - bo ja tak - i wydaje mi się, że to jest ludzkie i wcale nie musi oznaczać, że traktuję z pogardą właściciela małego skuterka czy rozklekotanej WSK-i. Zresztą ten temat (i nie tylko ten) bedzie znakomitą okazją byśmy się pospierali nad piwkiem lub przy ognisku w Forcie IV....Narka :flesje: Dziekuje za wyjaśnienie.To była moja nadinterpretacja Twojego postu. Myśle, że w Forcie niebedziemy się spierac...... :biggrin:, ale porozmawiać bardzo chętnie. :flesje: Pozdrawiam i dozobaczenia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Do Barteza: Mój kolega jest autorem takiej myśli - "Nie ważne co masz pod dupą - ważne co masz nad nią." Słowa te stały się mottem www.riders.pl i moim tez. Źle robisz, że jesteś tak wyczulony na tylko niektóre słowa z mojego posta, które - wyrwane z kontekstu - można źle zrozumieć. Przeoczyłeś tam taki zwrot jak "...Jeśli już..." oraz umlnął ci spójnik "i" pomiędzy "...czym jeździ..." i "...jak jeździ..." . :flesje: Dziekuję Panowie za słowa uznania pod adresem mojego motocykla . Ale nie chciałbym aby stal sie on tematem do antagonistycznych wypowiedzi . Kupilem go nie dlatego ,aby się pokazać , a po to aby nim jezdzić . Mój poprzedni motor byl podobnej pojemnosci i takich kontrowersyjnych emocji nie wzbudzał . Każdemu życze posiadania sprzetu takiego jakiego sobie wymarzył , i życze aby był on przedmiotem radości , a nie przyczynkiem do polemik nad ,, wyższoscię Świat Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy ". Mialem juz kilka motocykli od pojemnosci 50 do 1100 . kazdy z nich traktowałem z nalezytym szacunkiem i respektem . Więc Bartez nie posądzaj mnie proszę o snobizm . Daleki jestem od tego ..... Mam nadzieję ,że w sezonie spotkamy się kiedys wszyscy razem i wybierzemy sie na wspólną przejażdzke .Mam równiez nadzieję , że Bartez nie bedziesz mial mi za złe ,że przyjadę na swojej nowej maszynie . Mnie marka , rodzaj , czy pojemność maszyn nigdy nie będzie przeszkadzała w przyjemnym spedzeniu czasu w gronie kolegów . :biggrin: pozdrawiam wszystkich .- :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Więc Bartez nie posądzaj mnie proszę o snobizm Nawet przez chwile w ten sposób nie pomyślałem. Jeżeli kogoś uraziłem- przepraszam, to nie było moim zamiarem. Mnie marka , rodzaj , czy pojemność maszyn nigdy nie będzie przeszkadzała w przyjemnym spedzeniu czasu w gronie kolegów . I o to w tym wszystkim się rozchodzi:clap: :clap: :clap: :biggrin: :flesje: :notworthy: pozdr Ps: a X11 bardzo mi sie podoba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ps: a X11 bardzo mi sie podoba :)No mnie również.A ja chłopaki w końcu otworzyłem sezon i to podwójnie bo na dwóch motocyklach.Najpierw przyprowadziłem swoją Suzi z zimowego snu do domu a później pojechałem Hondą CB500 kolegi z Toronto do Bydzi do komisu.Przyznam że żwawy sprzęcik tylko szkoda że nie dało sie za szybko pojechać bo bez szyby max 140 km/h.Ale jestem w niebo wzięty i czuję że żyję.Pozdrawiam wszystkich. :P Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 koledzy .A moze dis jakies piwozłopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi