Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Hehe to się nazywa wywołanie do tablicy :)jestem i siem :) meldujęw poniedziałek jak pogoda pozwoli wyjadę bo na majówkę czas się przygotować :) i na wypad Bułgarsko-Rumuński :)zadowolona? :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ile jeszcze do tej majówki ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTC111 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam motocyklistów z Torunia i okolic.Jesteśmy organizatorami wyścigu kolarskiego w dniu 11.05.2014 r,informacje nahttp://ttc.jade.pl/petla-torunska-2014/.W związku z tym poszukujemy 2-5 motocyklistów ,którzy w formie wolantariatu chcieli byuczestniczyć w tej imprezie jako piloci.Gwarantujemy paliwo i posiłek.Chętni prosze o kontakt na [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 I jak jest już komplet na ten wyścig ?A co do majówki to wybieracie się na jakies rozpoczęcia sezonu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskudny Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Lewa...wiem że chłopaki z MotoCT lecą do Bydgoszczy na otwarcie 01.05.i do Łubianki 04.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Cos widze ze nasz torunski watek zamarl - zyjecie jeszcze ? Ja zmartwychwstaje i mam nadzieje ze ta grupa takze. W polowie wrzesnia jest zakonczenie sezonu forumowe w Borkach - przeniesione miesce do TORUNIA, nie moze nas zabraknac - do zobaczenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pozdrawiam starych znajomych i tych nowych nieznajomych . To do polatania za rok! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSD Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Czołem wszystkim! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor13 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Również witam wszystkich.Hej KSD tu jakoś duży spokój. Nie jak na MotoCT lub C-moto. Coś pisali na naszym forum że w ten weekend jest jakiś zlot w Toruniu na Trampie. Edytowane 18 Września 2014 przez Jawor13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jawor13 mój temat gdzieś się ukrył na motoct tutaj jest wszystko http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/168584-spotkanie-forum-torun-19-21-wrzesnia-2014/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor13 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Foresst własnie zauważyłem, że temat który założyłeś wcięło :blink: . Napisałem tam iż można zrobić małą objazdówkę po Toruniu. W sobotę są zawody supermoto koła stadionu unibax'u, rally cross na torze przy ul. Łukasiewicza i ten własnie zlot. Mam nadzieję, że będę czasem dysponował i uda mi się podjechać. Ja podskoczę jeszcze do Kamionek, bo muszę wodę w domku już zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ciekawe czy z elipy która bawiła sie na Trampie są osoby które dadzą radę prowadzić :DJa niestety dziś będę uczestnikiem innej imprezy :(podobno jakieś zaproszenie na wesele mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam w nowym sezonie ! Czy jest tu jeszcze ktoś ze starej gwardii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi