GRASS Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Joooo...to oddaj Butterfly moją działkę, bo zanim dupę ruszę gdzieś imprezowo, to emerytury będziecie już odbierać. Tym bardziej, że Borek już nie ma, a tak było przynajmniej raz na rok :D. Edytowane 3 Maja 2013 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Na zakończenie coś chyba będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Obecna. Będzie odpytywanie? Bo ja się nie przygotowałam...Mam tylko szkło.Kochana Ty zawsze masz u mnie "6" :) byś lepiej odwiedziła koleżankę na jakiś spacer z młodym byśmy poszły. A ryba Wam chociaż smakowała ? :blink:Ależ oczywiście jak zawsze :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 oo nawet posty spier.. ły do UK . No chyba, że wszyscy Szanowni użytkownicy maja forum w głebokim poważaniu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Buli,jedni pracują inni balują czasem nie ma już siły żeby jeszcze na forum głupoty pisać :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kto ma ochote na jazde na tor do CT pokulac sie na zakrętach? Ja byłbym chętny, ale w niedziele ale nie wiem czy tor bedzie czynny :( ps a kto jeździ BMW na testach w sobote? Paweł gratuluje zakupy- co fałka to fałka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jak nie będzie pogrzebu w tym terminie to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 no tak gratulcje. W koncu dorósł, moze wsiąść na motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ale mi zajefajna pigwa wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 co to jest pigwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej pigwówka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No raczej :P :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 chujjjjjjeeee z csw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 rzęsojad :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A może jakaś ustawka na moście ? Jak za dawnych lat. Będziemy się lać, tłuc, kopać, a potem się pogodzimy i pójdziemy na piwo i 4 sery :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi