Grg Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Żółty pewna osoba by chciała się przejechać kiedyś fazeroskuterem nie tylko jako pasażer :icon_razz: przejechać się fazerem??? ale za karę, czy ktoś przegrał zakład? o co chodzi, po jaką cholerę jeździć tym czymś? Żółty ma jakieś urodziny o których nie wiem i chcecie zrobić mu jakąś znaną tylko jemu przyjemność czy o co chodzi??Człowiek dawno tu nie zaglądał a tu proszę fazeroskuter dwukołowym marzeniem... świat zwariował..Chyba jak Bartez zacznę z linką jeździć.. na szyi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 I co kiedy jedziemy na rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chyba w myślach mi czytasz :happy: Właśnie zjadłem pyszną pangę złocistą z Caarrerefurra za 3.50 PLN -za kilogram rzecz jasna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Tylko o pierdołkach się tu gada a jak się planuje wypadzik to ciiiiisza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Syla zorganizuj wypadzik... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No to widzimy się jutro w Mylofie ok14-15 Ci co bedą wcześniej zdążą zamówić i zjeść rybkę w tym czasie dolecą spóźnialscy. Ot i cały plan. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak dopisze pogoda ok 14 na stacji w Grubie ,,Moya" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak dopisze pogoda ok 14 na stacji w Grubie ,,Moya" Grupa [Dolna,Górna] zawsze kojarzyła mnie się z innymi rzeczami :sad: :wub: :tongue: Ps. w Grubnie Sylciu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Grupa [Dolna,Górna] zawsze kojarzyła mnie się z innymi rzeczami :sad: :wub: :tongue: Ps. w Grubnie Sylciu :icon_razz:Ssaki leśne stoją w rożnych miejscach,nie wszyscy po "uniesienia" muszą jeździć do Grupy.... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 melduje, że uczciłem Swięto 1 mojawe przejażdżką po różnych terenach porosnietych dziwną oleistą rośliną a poza tym bandit działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 O patrz Buli moja Kawa też działa nawet pyknęła 300km. :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja wczoraj na CUBE tylko 50 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 A ryba Wam chociaż smakowała ? :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ps.3 czy Grass tu zagląda???? Odezwij się choleRo :)Obecna. Będzie odpytywanie? Bo ja się nie przygotowałam...Mam tylko szkło. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Spoko u mnie reszta :PA ryba Wam chociaż smakowała ? :blink:Bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi