lukimaster Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kiedy wiosna przyjdzie :icon_question: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 21 marca chyba będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 doczekać się nie możemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeszcze troszeczkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja to bym jeszcze na nartach pośmigał.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 na nartach pośmigał.... :PAle w Uni czy Pirenejach ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dolomity oczywiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja byłem w tym roku w Les Sybelles we Francji i wrażenia niesamowite :)polecam SnowShow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na stronie napisali, że stok w uni jest czynny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja to bym jeszcze na nartach pośmigał.... :PNa stronie napisali, że stok w uni jest czynny... No to może w piątek do Uni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pomyślimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jutro ok 17 będe w Uni, też ruszcie swoje 4 litery :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A ile masz wolnych miejsc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A ile masz wolnych miejsc?? Ja jade tylko z Monią więc mogę cię zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi