MariuszJ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A na narty do Uni kiedy pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 My byli wczoraj :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 A może piątek ? (18.01.). Bo w week. to tam tłumy są ...Ps. Mariusz mentorze mój - nauczysz mnie robić bekflipa na skoczni. :icon_question: Chcę być jak A. Małysz ! Kupiłem już nawet 2 banany i 3 bułki. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Na razie się z Kempinem umawiamy na weekend ale czy to piątek czy sobota będzie to jeszcze nie wiem.Zgadamy się tylko tym razem może telefonicznie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ok. Spoko.Aczkolwiek... w week stracisz duuużo czasu w kolejkach. Chyba że wcześnie rano lub stosunkowo późno wieczorem. (ale mnie np. w week na miejscu nie ma ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ok. Spoko.Aczkolwiek... w week stracisz duuużo czasu w kolejkach. Chyba że wcześnie rano lub stosunkowo późno wieczorem. (ale mnie np. w week na miejscu nie ma ;) )My byliśmy z B wczoraj ok 17:00, było sympatycznie mało ludzi więc zjazd i wiazd a nie bezsensowne stanie w kolejkach. Jak B wróci do piątku to my sie piszemy na późniejszą godzinke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Też myślę o późniejszej godzinie, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak wam pasuje to może być i piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja w piątek nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jeszcze się zgadmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jeszcze się zgadmy Dajcie znać co z Unisławiem, może się uda wyrwać wieczorkiem :) ale w sobote lub niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Może dziś wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 I co pośmigane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi