Butterfly Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Wiechu to jest pirat drogowy :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 nie szanujesz moich jabłek?? o Ty niedobry ;) A jak w nowej pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) A jak w nowej pracy?? bardzo dobrze :) Tylko kolega z innego działu mnie wku**ia- taki co wózkiem jeździ- chyba go znasz... :D "Wiechu do hu*a " tak ciągle do niego mówią ;) a na serio to spoko, dużżaaaa róznica :) Edytowane 23 Października 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 bardzo dobrze :) =, dużżaaaa róznica :) No na GG se już nie posiedzisz w godzinach pracy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a siedziałem?? :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 No to bajerancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a siedziałem?? :blink: Z pewnych źródeł zbliżonych do tych faktycznych wiem ze tak :huh:Ps. i gdzie ja teraz będę serwisował mojego Komara ? :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Z pewnych źródeł zbliżonych do tych faktycznych wiem ze tak :huh:Ps. i gdzie ja teraz będę serwisował mojego Komara ? :icon_idea:HeHe pewnych źródeł... przynaj sie że w godzinach pracy z komórki swej wysyłałeś Bartoszowi filmiki o żuku - pik-UPie :biggrin: ... ale Ja to pięknie ujęłam :PKomara możes dalej serwisować w tej samej firmie, ponieważ zatrudniono wreszcie wykwalfikowanych pracowników :laugh: Edytowane 24 Października 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Tylko kolega z innego działu mnie wku**ia- taki co wózkiem jeździ- chyba go znasz... :D "Wiechu do hu*a " tak ciągle do niego mówią ;) Przyjdz do mnie na tekturnice to cie przejade :icon_razz: No na GG se już nie posiedzisz w godzinach pracy :bigrazz: Bartez wpadnij do mnie do biura to sobie jakiś mecz ogladniemy :icon_mrgreen: tylko weź 4p :icon_twisted: Edytowane 26 Października 2012 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No wiesz do 4p to Bartez nawet nie siada :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wiesław zapomniał dodac, że 4p na jedną nogę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr B Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Motocykliści z Torunia i okolic!Na jutro ICM zapowiada dla Torunia niezłą pogodę: pow. 5st.C i w miarę bezwietrznie.Jak ktoś ma ochotę zawinąć na koła jeszcze parę km w tym sezonie - będę ok. 10 tej przy pętli "jedynki" na Skarpie.Jeżdżę spokojnie - 80-90 poza miastem. Moto ciągle w fazie testów.PozdrawiamPiotrek.Jakby co: tel. 667205948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 SylwiA, jak się gixer sprawuje? :) Bartez, robote zmieniłeś? Pochwal się co teraz robisz :) Zółty, jak tam kfazer i życie? Przyjechalibyście kiedyś na kawe nie? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zółty, jak tam kfazer i życie? Przyjechalibyście kiedyś na kawe nie?Miłosz... jakoś się turla... A na Śląsk przyjedziemy jak S. będzie szukała tausena Gixa :icon_razz: [ale poza Śląsk ni **uja nie jadę :bigrazz: ]S.. niech się pochwali jakie wypas dostał Gix :-)Ps. dziś się pokręciłem w koło komina ..ale to chyba ostatni raz w tym sezonie. Przydałyby się grzane łapki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja też dziś na stację śmignąłem i do domu sprzęty :D.Syla jaki nowy wypasik na Gix'e?? Gadaj nam tu zaraz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi