bartez Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dasz z 5 kg to będziemy :cool: dam 10 jak nie przyjedziecie :) ;) jutro tez bede to mozecie wpadać(jakies piwko mile wskazane dla gospodarza) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czyli 10 kg już mam :P a piwko jak zawsze będzie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) WitamKtos jest chetny na polatanie dzis po bydgoskim kartodromie? Moze to byc jedna z ostatnich okazji bo pogoda ma byc calkiem calkiem, Ja bede tam od ok. 16.30.Bedzie zawsze razenij bo w poniedzialek smigala tylko jedna osoba. (ul Fordońska 116) czekam! :)treb0r Edytowane 3 Października 2012 przez treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie na kartodromie ale sobie dziś posmigalam fajnie ciplutko było :),pewnie ostatnia jazda w tym sezonie. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) A ja nawet moto dziś nie widziałam :banghead: Ja się teraz taXami rozbijam przez wielkie X k...rwa :mellow: Edytowane 3 Października 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja się teraz taXami rozbijam prze wielkie X k...rwa :mellow:A kto bogatemu zabroni ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A ja dziś na basen sobie pojechałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) A ja dziś na basen sobie pojechałem :PMotocyklem ? W japonkach ? :DTo takie nieodpowiednie Mariuszu. :bigrazz: Edytowane 4 Października 2012 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 A ja dziś na basen sobie pojechałem :Pja też chciałem, bo mi ciepłą wodę w domu na 3 dni wyłączyli, ale ostatecznie jakoś wytrzymałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A tu pogoda barowa raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A tu pogoda barowa raczej...Ponoć niedziela ma być ładna ...Tylko nie mówili która :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 1 maja ma być zacnie i ciepło :) juz pomału dupa sie robi i czas tankowac pod korek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 juz pomału dupa sie robi i czas tankowac pod korek:( chociaż moto z pod plandeki wyciągnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 juz pomału dupa sie robi i czas tankowac pod korek:( Pogoda ładna ruszyć się a nie narzekać tylko :icon_razz:Ps. jabłka dobre tylko się troszke poobijały w zakrętach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie szanujesz moich jabłek?? o Ty niedobry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi