foresst Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jak tam Panowie, śmigacie już ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Serdecznie zapraszamy na tradycyjne przepędzanie zimy! Tym razem zrobimy to w Osadzie Rycerskiej w Chełmnie. Jak zwykle przed paleniem ździry zrobimy sobie przejażdżkę w grupie. A już na miejscu też powinno być miło Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 O proszę kto by przypuszczał takie rzeczy w Osadzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 O proszę kto by przypuszczał takie rzeczy w Osadzie ;)Każde miejsce jest dobre na spotkanie i przewietrzenie sprzętów po zimie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/suzuki-gsr-M3069336.html Sprzedam swoje moto. Jakby ktoś coś wiedział, kto poszukuje zadbanej maszyny lub był zainteresowany to polecam :). Moto bez wkładu finansowego- lac i jechać :) Edytowane 10 Marca 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/su...r-M3069336.html Sprzedam swoje moto. Jakby ktoś coś wiedział, kto poszukuje zadbanej maszyny lub był zainteresowany to polecam :). Moto bez wkładu finansowego- lac i jechać :) To Pani Sylwio ma Pani ścigacza ??? Łał fajowo :icon_razz: Edytowane 10 Marca 2012 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) To w Chełmnie jest Osada Rycerska????? :laugh: ten koleś z plakatu przypomina mi Wirosia z jego avataru :laugh:szkoda,że nie dam rady przyjechać.. :sad:ps.Syla ale ładnie napisałaś ogłoszenie jestem pod ogromnym wrażeniem :bigrazz: Żółtecki zrób nowy avatar,bo owca się już opatrzyła,daj inne białe paskudztwo. :icon_razz: Edytowane 11 Marca 2012 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ten koleś z plakatu przypomina mi Wirosia z jego avataru :laugh:Mi też !! serio. Od razu co - Wiroś :biggrin: Ci od meteo coś pierdzielą że ciepło idzie. Chyba czas wytargać złom z szajera. Ciekawe czy odpali w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ten koleś z plakatu przypomina mi Wirosia z jego avataru :laugh:Mi też !! serio. Od razu co - Wiroś :biggrin: Ci od meteo coś pierdzielą że ciepło idzie. Chyba czas wytargać złom z szajera. Ciekawe czy odpali w ogóle... Myślę że Wiroś będzie meeega szczęśliwy jak to przeczyta.Na pocieszenie dodam Szymonie, że ja nie widzę podobieństw, moto zupełnie inne :)Maro a po takim serwisie, niemalże autoryzowanym, to normalnie pomyślisz że chcesz odpalić a B12 już na chodzie!no i ja myślę że z 50 km więcej! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Maro a po takim serwisie, niemalże autoryzowanym, to normalnie pomyślisz że chcesz odpalić a B12 już na chodzie!no i ja myślę że z 50 km więcej! :) Bez Ursusa i kawał łańcucha myślę że się nie obejdzie...no i oby prostej do Grzywny starczyło... powodzonka... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 To w Chełmnie jest Osada Rycerska????? :laugh: ten koleś z plakatu przypomina mi Wirosia z jego avataru :laugh:szkoda,że nie dam rady przyjechać.. :sad:ps.Syla ale ładnie napisałaś ogłoszenie jestem pod ogromnym wrażeniem :bigrazz: Żółtecki zrób nowy avatar,bo owca się już opatrzyła,daj inne białe paskudztwo. :icon_razz: Nooo Wiroś jak nic :PJa też nie dam rady :( Przecie wiesz że Paweł 3 godziny pisał to ogłoszenie :P a ja sie dziwie że nikt nie dzwoni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 wszyscy z CCH spotykają sie szybciej w Kornatowie za przejazdem kolejowycm(jadąc w strone wąbrzeżnia) :laugh: zaczyna sie........ :) ps i tak bedzie padać :ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 CCH to zrobi trasę życia :laugh:mam nadzieję,że w niedziele budiet ładna pogoda bo mam zamiar odpalić i pojezdic. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Klepią, że niby mjut ma być pogoda. Szczur już nie może się doczekać :biggrin: Chyba korba wyjdzie bokiem na pierwszej jeździe ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjPS. Jak odpali po serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Serdecznie zapraszamy na tradycyjne przepędzanie zimy! Tym razem zrobimy to w Osadzie Rycerskiej w Chełmnie. Jak zwykle przed paleniem ździry zrobimy sobie przejażdżkę w grupie. A już na miejscu też powinno być miło .... a że ja generalnie obcy , tak spytam czy to ta Osada przy Kościelnej w Chełmnie?....i czy jako obcy ( znaczy sie z okolic..) zajrzeć mogę ?? Edytowane 14 Marca 2012 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi