foresst Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Czemu akurat Rumunia?No chyba,że ze wzgledów na Wampiry... ps.swoja drogą znam jednego Wampira,ktory mieszka w Kulm dlaczego Rumunia? hmmm sam niewiem ale jest tam co ogladac :Djezeli starczy nam czasu a podejzewam ze starczy to smigniemy az do Grecjiodpoczac troszke na plazy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Michał, zobacz ! Toć to u Barteza w sadzie :icon_biggrin: Pacz Maruś - faktycznie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dlaczego Rumunia? hmmm sam niewiem ale jest tam co ogladac :D hehe ta jasne panie stojące przy trasie.. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 bartek znalazłem twoją zgubęhttp://www.wiocha.pl/282542,Dla_mnie_najwieksza_Wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Buli Ty to jesteś jednak nieoceniony ;) ,Władziu ucieszy się bardzo z odnalezionych kubotów. :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 hehe ta jasne panie stojące przy trasie.. :icon_razz: to juz lepiej przed Rumunia je popodziwiac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A ja dziś sobie pojeździłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jo palcem po mapie...ojojoj Fazer się pobrudził,bedziesz miał co robić w wekeend. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 dlaczego Rumunia? hmmm przede wszystkim trasa C7 i C 67 ta druga w ostatnich latach jest zmieniana na asfaltowa wiec warto jeszcze przejechac zanim bedzie zakonczona. A z Rumuni do Grecji jeszcze Bulgaria po drodze. Aby polezec na plazy wystarczy dotrzec nad M. Czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) To jak,kiedy na Orlenie? :Dalbo Lukoilu jak wolicie... :bigrazz: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Już niedługo.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Cholera szkoda mi Whitney..... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Pogratulujmy jej pierwszego dnia bez narkotykow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Cholera szkoda mi Whitney..... :(W pierwszej chwili przeczytałam szkoda mi Whisky :biggrin: .a Whitney faktycznie szkoda... :sad: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czyly jest okazja do wypicia ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi