Wiroś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Kto tak nie miał że żałował że nie zabrał ze sobą szwagra? Skomplikowane jakieś mi to zdanie wyszło. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ale jak ktoś nie ma szwagra ? Tzn. ja mam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek 1 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam,wiem że termin jeszcze odległy ale co to jest 6 miechów?do lata.Mam wtedy urlop i chętnie pośmigam po okolicach i nie tylko.Nie tylko ja mam problem z zaplanowaniem tras do ,,objechania,,.Mieszkam w Brodnicy(na urlopie)a nr.tel.w profilu.jestem ,,otwarty,, na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jeśli tj. odpowiedź na posta wyżej to o kur*wa diabeł :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lukimajster to są życzenia dla wszytskich fanów Kapitana Bomby. Dla wszystkich pozostałych kulturalne Wesołych świąt. ps.Ty oczywiście jesteś w pierwszej grupie. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowych Wesołych... zaśpiewałbym kolędę ale przechodzę mutację i oszczędzę Wam Kochani :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych Wesołych jeszcze od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Lukimajster to są życzenia dla wszytskich fanów Kapitana Bomby. Dla wszystkich pozostałych kulturalne Wesołych świąt. ps.Ty oczywiście jesteś w pierwszej grupie. Zdrowych Wesołych... zaśpiewałbym kolędę ale przechodzę mutację i oszczędzę Wam Kochani :flesje: Zdrowych Wesołych jeszcze od nas Dziekuje Wam serdecznie..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam,wiem że termin jeszcze odległy ale co to jest 6 miechów?do lata.Mam wtedy urlop i chętnie pośmigam po okolicach i nie tylko.Nie tylko ja mam problem z zaplanowaniem tras do ,,objechania,,.Mieszkam w Brodnicy(na urlopie)a nr.tel.w profilu.jestem ,,otwarty,, na propozycje Miejscowi raczej podczas urlopu będą uciekać gdzieś dalej :)Teraz robi się ciekawie, bo pokładli nowe nawierzchnie na wielu odcinkach, więc w końcu można wiele przyjemności czerpać z jazdy... Pół roku to szmat czasu,... chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Teraz robi się ciekawie, bo pokładli nowe nawierzchnie na wielu odcinkach, więc w końcu można wiele przyjemności czerpać z jazdy... No St@aw... Michał do tablicy Cie wywołali :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No St@aw... Michał do tablicy Cie wywołali :icon_biggrin: ...hmmm do której? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tak jest Żółty... potwierdzam :-D ... w rejonie Brodnicy stawiamy na wysoką jakość wykonania dróg ... także jest gdzie pociąć fajne winkle w krajobrazie krainy pięknych jezior pojezierza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Najlepszego w nowym roku, pięknych winkli, miliona kilometrów i bezawaryjnego sezonu. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tańszej benzyny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi