Tomek xj550 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Pojechałbym z Wami ale niestety w ten dzień idę na wesele więc nie dam rady.:-(Andrzej gratuluję zakupu motocykla.Wiedziałem że wybierzesz nakeda ale nie myślałem że X11.Zaskoczyłeś mnie.Życzę pociechy z nowej maszynki.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) na Bemowo 14 kwietnia, wieczorem do częstochowy. 15 kwietnia (niedziela) rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze. http://www.rajdkatynski.net/jasna.html temat Bemowa i Jasnej Góry jest już na forum... Edytowane 8 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja nie raz juz zastanawialem sie nad wyjazdem do Warszawy na otwarcie zezonu, ale - odleglosc to ok 200 km w jedna strone, czyli z jazda po miescie wyjdzie ok 500. Do tego droga dojazdowa jest nienajlepsza, Warszawa ogromna i ruchliwa - nigdy nie jezdzilem tam wczesniej motocyklem. Gdyby byl jakis nocleg z mozliwoscia przechowania motocykla to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Michał niewymiękaj.Przeciez nie jedziesz na komarku,a znam zapaleńca co trasy do Wawy i spowrotem robi na skuterku Keewey 50cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Jeśli ktoś z Toruniaków chce pojechac na sobotę do Wawy, potem do Częstochowy to chciałbym poinformować, że Wawa do Czestochowy podobno wybiera się w niedziele. Wyjazd o godzinie 5.00 rano 15.04 spod MacDonalds za Jankami, Koło Shella (wylotówka z Wawy do Częstochowy).Pod Piotrkowem dołaczamy się do Łodzi i Piotrkowa i jedziemy niczym wielko motocyklowy pociąg na Jasną. Może się dołączycie. Miejsce spotkania może się jeszcze zmienić, wiec obserwujcie temat na forum dot Częstochowy. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A byłes tam już kiedyś ? Znasz program ? Jak tak to napisz cos o tym. Byłem tam jak jeszcze nie byłem motocylkistą, duża impreza, chciaż do końca nie wiem bo na innej niegdy nie byłem :P, z dotarciem nie ma problemu drogi dobre, (rydzykówka wyremontowana), można też jechać nad zalewem we Włocławku i przez Łąck -b. ładny odcinek, sama Warszawa miasto jak każde inne, kodeks drogowy taki sam, zresztą tego dnia i tak więcej na ulacach moto niż samochodów, a co do odległości, to czy nie o to chodzi?? Nocleg też można by załatwić, ale można też wziąć namiocik i spać na lotnisku. Pzdr Jeśli ktoś z Toruniaków chce pojechac na sobotę do Wawy, potem do Częstochowy to chciałbym poinformować, że Wawa do Czestochowy podobno wybiera się w niedziele. Wyjazd o godzinie 5.00 rano 15.04 spod MacDonalds za Jankami, Koło Shella (wylotówka z Wawy do Częstochowy).Pod Piotrkowem dołaczamy się do Łodzi i Piotrkowa i jedziemy niczym wielko motocyklowy pociąg na Jasną. Może się dołączycie. Miejsce spotkania może się jeszcze zmienić, wiec obserwujcie temat na forum dot Częstochowy. No ja się już podnieciłem taką wizją:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam,oj 15.o4 coraz blizej...korci pomysl zrobienia w sobote Bemowa, a raniutko do Czestochowy. Ale jednak odpuszcze..nie przepadam za jazda w dlugich kolumnach - to jednak meczace trzeba sie mocno kontrolowac. Odleglosc to nie klopot..jak pisal ktos przede mna Rydzykowka to teraz niezly kawalek asfaltu, jedzie sie przyjemnie. Gorzej bedzie z przekonaniem drugiej polowki..Czestochowe mam juz zabukowana :D na Wwe pewnie malzonka nie da sie namowic.Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Jeśli któryś z kolegów krajanów będzie chętny na wyjazd Wawa-Czestochowa i będzie potrzebował namiarów na tani hotelik, parking czy coś takiego w Wawie, to dajcie znać. Mogę pomóc. A propos, jakoś po pielgrzymce na jasną wybieram się do Bydzi na kilka dni. Mam nadzieję, ze ktoś z Was polata ze mna trochę:icon_mrgreen:))Niech ten śnieg już przestanie padać! Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Porzy,no przynajmniej z Jasnej do Torunia :icon_mrgreen: ja sie pisze od razu...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Bede w kontakcie. jak powstaną jakoeś konkretne plany, to dam znać. Na razie jeżdżę tylko sankami:))) Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No to widzę że zainteresowanie jest cieszy mnie to bardzo, przed wyjazdem trzeba się będzie dogadać co do punktu zbornego, a na to faktycznie jest jeszcze chwila :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) to kto organizuje kulig? Ktoś się deklarował i co? Znalazłem w szkole sanek kupę więc jakby co to są... Edytowane 9 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 musimy ustalic kto ma samochod i hak na tyle sprawny aby uciagnac kilka sanek oraz jakie jest miejsce spotkaniaMam nadzieje ze szczegoly bedziemy omawiali dzis w Kubryku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 a kto idzie do kubryka bo na razie to widzę dwóch chętnych... a andrzej czeka na telefon czy idziemy bo w takiej osadzie jak teraz to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja nie dam rady stawic sie w Kubryku, ale obserwuje akcje kuligu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi