blue GSX Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Narada, naradą , ale ja bym poszedł za namową Michała i zabrał ze sobą sanki tak czy tak . Na upartego to i bez śniegu damy radę . :crossy: Dla chcącego nic trudnego . :cool: No a po kuligu obowiązkowy gril - juz przy plusowo - słonecznej pogodzie . ;) :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Nieistotne gdzie ,moze byc plebania .Więc kto chętny- czwartek po 19.00 uzgodnimy miejsce kuligu.Wzorując się na góralach z Zakopanego będzie okazja na modlitwe w intencji sobotnio niedzielnych opadów sniegu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Darek, plebania to miejsce spotkań czwartkowych u zaprzyjażnionego księdza w starym fordonie (naprzeciwko czerwonego kościoła). Ja jeszcze tam nie byłem, ale proponuje bez sanek :crossy:. Może tym razem jak się zmobilizuję to dotrę na herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Przeciez w ten czwartek nie ma spotkania ! plebania jest zajeta wiec nie ma jak zorganizowac. Chyba ze zrobimy sobie cos na wlasna reke w innym miejscu. Pierwszy snieg juz sie pojawil, ale wiedomo przy ciepłym gruncie juz go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Racja Michał,przeciez Janusz robi sobie wolne. :) W tym tygodniu zorganizujmy cos we własnym zakresie.Może w pabie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Sorki, ze sie tu zacząłem wymadrzać, ale jak to mówią trzeba dmuchac na zimne... :icon_mrgreen: To co, kiedy i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 To co, kiedy i za ile? Może w ten piatek w klubie Kubryk - o 20 - tylko kwestia rezerwacji stołu .- jak którys z kolegów się podejmie rezerwacji , to moglibysmy sie tam spotkać . Miejsce znane i myśle ,że byłaby to udana impreza .- ( można spokojnie bez żenady wypic piwko - może Tomek tez by przyjechał i cała paczka , która juz była ze mną w tym lokalu . ) :notworthy: dajcie znać czy sa chętni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 okolica Torunia jest za Kubrykiem, potwierdzać to dam cynk znajomym to podjedziemy towarowym. Karnawał się kończy ludziska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja moge przyjsc, ale za dlugo nie posiedze. Wole spotkac sie w niedziele na kuligu. Snieg juz jest jak widzicie. Pozostaje tylko problem aby bezpiecznie dojechac w tych zimowych warunkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Amba Fatima śnieg był i go ni ma. :icon_biggrin: Sorki chłopaki ale ja nie dam rady przyjechać w piątek ale dzięki za pamięć Andrzej. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Amba Fatima śnieg był i go ni ma. :banghead: Co to efekt cieplarniany w Chełmży ? Tutaj sporo sniegu zostalo od wzoraj, zmrozil sie przez noc a teraz pada nastepny. Wszystko wskazuje na to ze w weekend bedzie go wystarczajaco. Wg prognoz od przyszlego tygodnia odwilz wiec moze to byc ostatni taki zimowy weekend w tym roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 :buttrock: Dobra wiec jest paru chetnych na piatek . Ja bedę i czekam na koleżeństwo . g. 20. Kubryk. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam trochę z innej beczki się zapytam, czy ktoś może z kolegów Toruniaków myślał o wyjeździe na otwarcie sezonu na warszawskim Bemowie?? To będzie 14-15.IV kilka osób już jest chętnych, ale im więcej tym lepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam trochę z innej beczki się zapytam, czy ktoś może z kolegów Toruniaków myślał o wyjeździe na otwarcie sezonu na warszawskim Bemowie?? To będzie 14-15.IV kilka osób już jest chętnych, ale im więcej tym lepiej!! A byłes tam już kiedyś ? Znasz program ? Jak tak to napisz cos o tym. :biggrin: :icon_biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Witam trochę z innej beczki się zapytam, czy ktoś może z kolegów Toruniaków myślał o wyjeździe na otwarcie sezonu na warszawskim Bemowie?? To będzie 14-15.IV kilka osób już jest chętnych, ale im więcej tym lepiej!! Ja napewno śmigam i ktoś z mojej okolicy tez napewno się wybierze. Jeszcze jest czas, to i napewno zdążymy się umówić :banghead: U mnie śniegu dużo :icon_mrgreen: Do niedzieli powinien wytrzymać....... Edytowane 8 Lutego 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi