Butterfly Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Michał link do imprezy się nie otwiera więc ciężko coś powiedzieć? co to znaczy "te którym wolno"??? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja nie znam ale co by tu dużo nie pisać mnie się nie podoba :icon_razz: Ale z drugiej strony ja tam się nie znam :icon_razz: Pozdro TomkuSpokojnie ,jeszcze nie oślepłem...Z drugiej strony ciekawe co to za rzeźbiarz stworzył taki cudowny jednoślad (no chyba że robi dwa ślady) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał90 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Widzę Chełmża też jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Widzę Chełmża też jest :biggrin:jest jest widzę że młodzież motocyklowa w CHAMŻY rośnie w siłę http://www.wilmat.pl/index.php?strona=2&wiecej=342OTWARCIE SEZONU W WILMACIEWYBIERACIE SIĘ? :excl: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał90 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No jest nas paru do pośmigania :) Na to rozpoczęcie raczej nie jadę, myślałem bardziej o majówce BMW w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Michał link do imprezy się nie otwiera więc ciężko coś powiedzieć? co to znaczy "te którym wolno"???W Warszawie na Bemowie jest impreza swieto motocyklistek i wstep tylko dla motocyklistow bez parowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czy ktos ma informacje czy mozna posmigac po naszym torunskim torze kartingowym (tym kolo motoareny) na motorze? pozamykali sie i zabarykadowali sie i a fajnie by bylo winkle potrenowac;) kto wogole zarzadza tym torem? ponoc nie MOSiRtreb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W Warszawie na Bemowie jest impreza swieto motocyklistek i wstep tylko dla motocyklistow bez parowy :buttrock: Michał tutejsze motocyklistki nie mają aż tak długich smyczy na samotne wypady mamy zezwolenie max do 50km,po dotarciu na miejsce musimy zameldować się telefonicznie,nie ma lekko. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pojechałaś... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pojechałaś... :icon_razz: A ja już w tym sezonie zrobiłam ponad 700km :icon_razz: mało tego zamierzam powiększać swój licznik :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pfff ....pojechałaś 7 razy w te i nazad we wiadome miejsce i masz 700km Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ale się te ba**y panoszą na tym Forum :icon_evil: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ojjj Ty se grabisz.......... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Żółty jak już "nagrabisz" daj znac, wezmę konewkę i "podlejemy" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi