MariuszJ Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Żółty podobno u Ciebie na rynku zadyma była i zamiast prządku pilnowac wszystko tylko nakręciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) No pięknie... Paweł takie wulgaryzmy wstydz się! żegnam już zime..... Edytowane 7 Marca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 A ja jeszcze nie :P, jeszcze niech śniegu nasypie bo już do bani jakoś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Taaaa Ty to już pewnie piasek na swojej ulicy odgarniasz,żeby tylko wyjechać.ps.Kempina zagoń do roboty bo on tylko dzień w dzień % Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jego stac, ja mogę tylko raz na tydzień%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jeszcze niech śniegu nasypie bo już do bani jakoś :icon_mrgreen: Nie bluźnij!!! Jak chcesz to mogę Tobie przywieść troszkę tego białego kur*stwa coś jeszcze w ogródku go zostało :angry: Taaaa Ty to już pewnie piasek na swojej ulicy odgarniasz,żeby tylko wyjechać.ps.Kempina zagoń do roboty bo on tylko dzień w dzień % Madzia ja to kurcze niewiem jak Ballantine`s smakuje a ty tutaj takie bzdury piszesz :angry: :excl: Jego stac, ja mogę tylko raz na tydzień%% Taa chyba raz na tydzień ale wytrzeźwieć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 o ku*wa diabeł- w niedziele ma być ok 14 stopni i słońce!!!! gdzie mój akumulator?, gdzie mój moto? <myśli> :ph34r: chyba czas wysczyścić kombi i buty po zeszłorocznym sezonie :angry: :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 o ku*wa diabeł- w niedziele ma być ok 14 stopni i słońce!!!!To jak, śmigniemy gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 o ku*wa diabeł- w niedziele ma być ok 14 stopni i słońce!!!! To wyciągać motągi, spawać :icon_razz: zapychać itp. I jeździmy :icon_biggrin: To jak, śmigniemy gdzieś... Taa do Żalna na grupowe zdjęcie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Takie mamy zdjęcie z ostatniej wyprawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Byłem dziś w Toruniu u Viatorów na paleniu marzanny . Nikogo z Was nie widziałem , może ślepy byłem ,a jeśli nie to żałujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja też dziś byłem ale nic nie topiłem....teraz topię smutki w butelce whisky :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Eh Darek jak to sie stalo ze mnie nie znalazles ? Byc moze nie zostales na imprezie w Zamku ?Ja spoznilem sie na spotkanie przez co wycieczka przeszla mi kolo nosa i musialem zasuwac samotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Takie mamy zdjęcie z ostatniej wyprawy :D Hehe a co zła była moja nowa rejestracja???? a co polataliśmy to nasze.......fajnie było.... Ja też dziś byłem ale nic nie topiłem....teraz topię smutki w butelce whisky :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Hehe Ty nie topiłeś Ty jadłeś...... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 kto dziś jeździ?? bo ja nie ....... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi