Marek BANDIT Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Masz ujek avatara to se popatrz :biggrin: Magdaleno - nie dawaj Pawłowi nawet usiąść bo co zara upier.... Aaa i jeszcze najważniejsze - schowaj kluczyk bo to różnie może być !! Żółty, ten Benedykt to nasz krewniak i nawet opanował mówić po Polska. Aryjska krew. Edytowane 15 Lutego 2011 przez Marek BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Masz ujek avatara to se popatrz :biggrin: Magdaleno - nie dawaj Pawłowi nawet usiąść bo co zara upier.... Aaa i jeszcze najważniejsze - schowaj kluczyk bo to różnie może być !! Żółty, ten Benedykt to nasz krewniak i nawet opanował mówić po Polska. Aryjska krew. No właśnie nie widziałem Aavataru. I Ty widzę też nowy styl :biggrin: Wstydzisz się nowej rejestracji C0 CHWDP ? :biggrin: A onkel Benedykt to czystej krwi Bawarczyk - praprzodek sławetnej rasy Germanów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) No właśnie nie widziałem Aavataru. I Ty widzę też nowy styl :biggrin: Wstydzisz się nowej rejestracji C0 CHWDP ? :biggrin: Nowej rejestracji? Paweł czy tylko mnie zastanawia jak można potrącić niedźwiedzia motocyklem na wstecznym(!) ,zimą i na dodatek we własnym garażu?? :rolleyes: ps. Magda - gratujemy nowego avatara:) , jakbyś chciała zmieniać w nim wydechy to uważaj widziałem ostatnio na allegro kilka trefnych ogłoszeń, podróbek a'la scorpion.. póki co do skuterów,ale uważaj... :icon_razz: Edytowane 15 Lutego 2011 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzień dobry :-) Ale dziwnie tu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Heh ale inaczej jakoś, ale za to można ja małe co nieco się umówic.To jak dziś wieczorem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dzień dobry :-) Ale dziwnie tu :icon_rolleyes:Paweł to nic dziwnego(strasznego) tylko nowa szata graficzna. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ja tam tez czuje sie nieswojo na tym forum- bENde musiał sie od nowa wkręcić w klimat forum :ph34r: :wub: :offtopic: Mariusz: my z chełmna i okoliców to juz nie pijemy alkoholu to jest podobno nie modne i tylko teraz za wisły wieśniaki piją :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Bartoszu ale zobacz ile nowych emotikonek :icon_biggrin: i możemy sobie jakieś punkty dodawać lub odejmować,możesz też dodawać nowych kolegów i koleżanki,możesz tez zostać Top :icon_mrgreen: same plusy! :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Bartoszu ale zobacz ile nowych emotikonek :icon_biggrin: i możemy sobie jakieś punkty dodawać lub odejmować,możesz też dodawać nowych kolegów i koleżanki,możesz tez zostać Top :icon_mrgreen: same plusy! :D ale ja juz jestem TOP :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Hehe gdyby to napisał sam wiesz kto :D to luz wszyscy jestesmy przyzwyczajeni ale,że Ty jestes TOP dowiedziałam się własnie teraz,spoko akceptuje Twoje TOPOWANIE. :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Skoro tak trzeba to ja tez akceptuje Twoje Topowanie :)21 marca jest w poniedzialek to troche hm za pozno, ostatni weekend marca 26-27 sa targi motocyklowe w Bydgoszczy - jedziecie ? Z najnowszych wiadomosci - odzyskalem w koncu ostatnia rate za maja NINJE wiec w 100% mam juz tylko 1 moto - ten 40-konny pojazd i sila rzeczy nie bede mogl jezdzic z Wami w grupie. Na razie zostane przy tym stanie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gratuluję Michale. *Ps. a gdzie się podział Pan Wysepka ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Pan Wysepka spełniał się dzisiaj w roli kochanego taty :icon_biggrin: Żółty - ja tam jeszcze pojadę polatać przez chopki. Baa, razem pojedziemy ! Ale czy Fazer to wytzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Pan Wysepka spełniał się dzisiaj w roli kochanego taty :icon_biggrin: Żółty - ja tam jeszcze pojadę polatać przez chopki. Baa, razem pojedziemy ! Ale czy Fazer to wytzyma ?Na dwójce wytrzyma. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Proszę się nie martwić o mnie. Zarówno ja i Fazer jesteśmy w doskonałej kondycji :icon_razz: 매정 동료 중국어 흡착지주세요 Edytowane 7 Marca 2011 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi